Νέα πιο σκληροπυρηνική έκδοση για την Ferrari SF90 Stradale

Νέα πιο σκληροπυρηνική έκδοση για την Ferrari SF90 Stradale

Το Maranello ετοιμάζει μια πιο σκληροπυρηνική έκδοση της Ferrari SF90 Stradale, με αυξημένη ισχύ και βελτιωμένη αεροδυναμική, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί στην αγορά το 2023.

Ένα πρωτότυπο δοκιμών εξέλιξης μιας Ferrari SF90 Stradale εντοπίστηκε να δοκιμάζεται στους δρόμους της Ιταλίας. Αν και το Maranello είχε φροντίσει να κρύψει καλά τη νέα έκδοση του σούπερκαρ κάτω από έντονο καμουφλάζ, το μοντέλο φαίνεται να έχει υποστεί αρκετές επεμβάσεις σε αεροδυναμικό επίπεδο σε σχέση με τη συμβατική SF90 Stradale.

Ο προφυλακτήρας εμπρός δείχνει να έχει αποκτήσει πιο επιθετική σχεδίαση με μεγαλύτερο splitter, η αεροτομή στο πίσω μέρος είναι ανασχεδιασμένη, ενώ τα μαρσπιέ έχουν πιο μεγάλες αεροδυναμικές προεκτάσεις.

Ferrari SF90 Stradale

Είναι βέβαιο ότι το μοντέλο θα διαθέτει και άλλες αλλαγές στο αμάξωμα οι οποίες μέχρι στιγμής παραμένουν κρυμμένες κάτω από το καμουφλάζ, με σκοπό να αυξήσουν την κάθετη δύναμη.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αλλαγές του μοντέλου δε θα περιοριστούν στην αεροδυναμική και θα ακουμπήσουν και το σύστημα κίνησής του, με την ισχύ του να αυξάνεται και να ξεπερνά τους 1.000 PS της συμβατικής SF90 Stradale.

Θυμίζουμε ότι το υβριδικό σύστημα της SF90 Stradale αποτελείται από έναν twin-turbo V8 κινητήρα 3.990 cc με απόδοση 780 PS και τρεις ηλεκτροκινητήρες συνδυαστικής απόδοσης 220 PS. Το σπριντ για το 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε μόλις 2,5", τα 200 km/h έρχονται σε 6,7" και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 340 km/h.

Ferrari SF90 Stradale

Η σκληροπυρηνική έκδοση της Ferrari SF90 Stradale, που θα αποτελέσει και το ισχυρότερο μοντέλο παραγωγής στην ιστορία της ιταλικής μάρκας, αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2023.

[Πηγή: Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube