Terramar το πιο πιθανό όνομα για το κουπέ SUV της SEAT

Terramar το πιο πιθανό όνομα για το κουπέ SUV της SEAT

Η ναυαρχίδα της SEAT είναι πολύ πιθανό να λέγεται Terramar, ένα όνομα με ισχυρή σημειολογία για την εταιρεία.

Είναι γνωστό ότι στην κορυφή της γκάμας της SEAT, θα βρεθεί ένα μεγάλο SUV με κουπέ γραμμή που θα παρουσιαστεί το 2020.

Θα αποτελεί στην ουσία την έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου 20
v20 που έχουμε δει από το 2015 στην έκθεση της Γενεύης και είναι δεδομένο ότι θα έχει πολλά κοινά στοιχεία με το αντίστοιχο μοντέλο της Skoda που ονομάζεται Kodiaq GT.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το
Autoexpress, το νέο μοντέλο της ισπανικής εταιρείας κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται Terramar και παρουσιαστεί πρώτα με το σήμα CUPRA στη μάσκα του, σε έκδοση με ισχυρό κινητήρα και σπορ επιδόσεις. Θα ακολουθήσουν ασφαλώς και πιο συμβατικές εκδόσεις, με το κλασικό σήμα SEAT.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το νέο CUPRA Ateca

Το όνομα
Terramar αντιστοιχεί σε μια παραθαλάσσια περιοχή κοντά στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, όπου βρίσκεται η πολύ παλιά πίστα Autodromo de Sitges-Terramar. Κατασκευάστηκε στη δεκαετία του 1920, με χάραξη που περιλαμβάνει ακόμα και οβάλ κεκλιμένο κομμάτι. Φιλοξένησε αγώνες έως και τη δεκαετία του 1950 και σήμερα είναι ουσιαστικά εγκαταλελειμμένη.

Ωστόσο η
SEAT έχει χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις για παρουσιάσεις νέων μοντέλων (π.χ. το Leon Cupra 290), αλλά και για την παρουσίαση της CUPRA ως αυθύπαρκτης εταιρείας. Προφανώς οι άνθρωποι της εταιρείας αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες, οπότε δεν έχουμε παρά να περιμένουμε.

[Πηγή:
AutoExpress.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube