Τελευταίες δοκιμές για την Porsche Taycan

Τελευταίες δοκιμές για την Porsche Taycan

Πέντε μήνες πριν από την επίσημη παρουσίασή της, η Porsche Taycan ολοκληρώνει τις τελευταίες δοκιμές της. Το σπορ EV υποβλήθηκε σε εξοντωτικά τεστ, με στόχο να δικαιώσει το Zuffenhausen.

Από τη Νότια Αφρική μέχρι τη Σκανδιναβία μέσω των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, η Taycan έχει δοκιμαστεί σε 30 χώρες, δηλώνει η Porsche. Ένα πρόγραμμα που μόλις ολοκληρώθηκε και υπέβαλε το αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο του Zuffenhausen σε δοκιμές με εύρος θερμοκρασίας από -35 έως και 50 οC. Η Taycan θα ντεμπουτάρει επίσημα τον Σεπτέμβριο, ενώ το εμπορικό λανσάρισμά της έχει προγραμματιστεί για στο τέλος του έτους. Ήδη όμως, περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι έχουν κάνει την προ-παραγγελία τους, σύμφωνα με την Porsche.

Porsche Taycan

«Η Taycan έχει διανύσει συνολικά έξι εκατομμύρια χιλιόμετρα σε όλον τον κόσμο», εξηγεί ο Stefan Weckbach, επικεφαλής της γκάμας. Ένα ταξίδι που απασχόλησε σχεδόν 1.000 οδηγούς, τεχνικούς και μηχανικούς και που απαίτησε περισσότερες από 100.000 φορτίσεις. Δοκιμές, ιδιαίτερα σημαντικές για την Porsche Taycan: Το γερμανικό σπόρτσκαρ θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής, ικανό να φορτίζεται στην εκπληκτική ισχύ των 350 kW. Μια εξαιρετικά γρήγορη επαναφόρτιση που θα επιτρέψει να ανακτήσεις 100 km αυτονομίας σε μόλις 4 λεπτά. Ανυπομονούμε λοιπόν να το δοκιμάσουμε!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube