Τα πρώτα σκίτσα του Škoda Kamiq GT

Τα πρώτα σκίτσα του Škoda Kamiq GT

Νέα έκδοση του μικρότερου SUV της Škoda με σπορ εμφάνιση για την αγορά της Κίνας.

Η Škoda δημοσίευσε τα πρώτα σκίτσα του νέου Kamiq GT το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου στην Tianjin καθώς προορίζεται για την αγορά της Κίνας. Το μοντέλο είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ των σχεδιαστικών κέντρων σε Κίνα και Τσεχία, ενώ δε γνωρίζουμε είναι αν θα βασίζεται στο κινεζικό Kamiq ή σε αυτό που κυκλοφορεί στην αγορά της Ευρώπης.

Kamiq GT

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το Škoda Kamiq 1.0 TSI 115 PS

Όπως βλέπουμε από τα σκίτσα, το μοντέλο παραγωγής θα είναι αρκετά κοντά στο πρωτότυπο Škoda Vision GT που είδαμε νωρίτερα στη χρονιά, και θα αποτελέσει το πέμπτο κατά σειρά SUV στην γκάμα της εταιρείας για την Κίνα.

Στο εμπρός μέρος ξεχωρίζουν τα λεπτά φωτιστικά σώματα που ενώνονται με τη γρίλια και οι έντονες ακμές στον προφυλακτήρα με την ενιαία εισαγωγή αέρα και τις λεπτομέρειες από χρώμιο. Στο προφίλ βρίσκουμε τη χαρακτηριστική character line της Škoda με χρωμιωμένο πλαίσιο παραθύρων και οροφή σε μαύρο χρώμα. Η έντονη κλίση του παρμπρίζ, τα φωτιστικά σώματα LED και οι ακμές της πίσω πόρτας παραπέμπουν έντονα στο μεγαλύτερο Kodiaq GT που παρουσιάστηκε το 2018.

Στο δελτίο τύπου η Škoda δεν αναφέρει αν σκοπεύει να κυκλοφορήσει το Kamiq GT σε αγορές εκτός της Κίνας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube