Συνεχίζονται οι δοκιμές για τον διάδοχο της Lamborghini Aventador

Συνεχίζονται οι δοκιμές για τον διάδοχο της Lamborghini Aventador

Ο διάδοχος της Lamborghini Aventador εντοπίστηκε σε νέες δοκιμές, αποκαλύπτοντας μας αυτή τη φορά περισσότερα στοιχεία από την επιθετική σχεδίαση του.

H Lamborghini Aventador διανύει τον δέκατο χρόνο κυκλοφορίας της και όπως είναι εδώ και αρκετό καιρό γνωστό, ο διάδοχος της βρίσκεται ήδη στα σκαριά. Πριν από μερικούς μήνες, το νέο V12 σούπερκαρ της Lamborghini εντοπίστηκε με βαριά καμουφλαρισμένη περιβολή να περιφέρεται στο εργοστάσιο της εταιρίας, με τις φήμες να θέλουν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να είναι ένα από τα πρώτα πρωτότυπα παραγωγής. 

Πρόσφατα, το νέο ιταλικό σούπερκαρ απαθανατίστηκε με λιγότερο έντονο καμουφλάρισμα και μας έδωσε την ευκαιρία να διακρίνουμε περισσότερες σχεδιαστικές λεπτομέρειες του αντικαταστάτη της Aventador.

Lamborghini Aventador

Εμπρός, η σχεδίαση του είναι άκρως επιθετική, με λεπτούς προβολείς, φώτα ημέρας και μεγάλες εισαγωγές αέρα, ακολουθώντας πιστά την σχεδιαστική φιλοσοφία που χαρσκτηρίζει τα μοντέλ της Lamborghini εδώ και δεκαετίες.

Πίσω, ξεχωρίζουν τα φώτα LED σε σχήμα Υ, τα οποία βρίσκονται στο ίδιο ύψος με την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης. Πάνω από την τελευταία βρίσκεται μια ενεργή αεροτομή. Τέλος, δεν μπορεί να μην παρατηρήσει κανείς τον μεγάλο διαχύτη ο οποίος σκαρφαλώνει μέχρι τον προφυλακτήρα.

Ο διάδοχος της Aventador θα διατηρήσει τον θηριώδη ατμοσφαιρικό V12 αλλά, επηρεασμένος από τις ανάγκες της εποχής, θα συνδυάζεται με ένα plug-in υβριδικό σύστημα. Το σύνολο, σε αντίθεση με την Sian δεν θα χρησιμοποιεί σύστημα ανάκτησης ενέργειας supercapacitor αλλά θα χρησιμοποιεί σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες παραδοσιακές μπαταρίες ιόντων λιθίου.

Lamborghini Aventador

Ο Ιταλός κατασκευαστής δεν έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου του. Είναι σίγουρο όμως πως θα έχει περισσότερη ισχύ και καλύτερες επιδόσεις από τον προκάτοχο του.

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από το νέο ιταλικό σούπερκαρ, που θα σημάνει παράλληλα και την έναρξη της νέας εποχής εξηλεκτρισμού της φίρμας, θα πρέπει να περιμένουμε για το ντεμπούτο του που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το 2023.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube