Suzuki Jimny: Τώρα και με αυτοκόλλητα βγαλμένα από τα '80s

Suzuki Jimny: Τώρα και με αυτοκόλλητα βγαλμένα από τα '80s

Ακόμα πιο νοσταλγική εμφάνιση για το ιαπωνικό 4X4.

Η Suzuki διαθέτει μια σειρά από αυτοκόλλητα για το Jimny στον κατάλογο αξεσουάρ του, τα οποία μας ταξιδεύουν στις δεκαετίες του '80 και του '90 με τα σχήματα και τον συνδυασμό χρωμάτων τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Suzuki Jimny: Μετατροπή σε pick-up από επίσημη αντιπροσωπεία!

Το Revival Style είναι ίσως το πιο γνώριμο από όλα καθώς το ροζ/μωβ/μαύρο γραφικό στο προφίλ με σχήμα κεραυνού, μας θυμίζει τα αντίστοιχα αυτοκόλλητα των Suzuki Vitara πρώτης γενιάς (1988-1998).

Οι πιο παραδοσιακοί θα προτιμήσουν το Heritage Style με τριγωνικά γραφικά σε κόκκινο, γκρι και μαύρο χρώμα, που ξεκινούν πάνω από τα εμπρός φτερά και καταλήγουν στην ουρά.

Suzuki Jimy Heritage Style

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Suzuki: Ετοιμάζει πεντάθυρο Jimny!

Το πιο μοντέρνο Offroad Style συνδυάζει λευκό, μαύρο και  γκρι για το καπό, την οροφή και το προφίλ, μαζί με την επιγραφή "Real Offroad" στα πλαστικά προστατευτικά. Σε συνδυασμό με τους κόκκινους λασπωτήρες, το Jimny μοιάζει να βγήκε από παλιό videogame.

Τέλος, υπάρχει και το Survival Style με "animal print" γραφικά στο προφίλ τα οποία ταιριάζουν με μια μπεζ εξωτερική απόχρωση ώστε το αυτοκίνητο να είναι ιδανικά καμουφλαρισμένο για σαφάρι.

Δυστυχώς τα αυτοκόλλητα είναι προς το παρόν διαθέσιμα αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας, με το κόστος κάθε πακέτου να ξεκινά από τα ¥24.000, δηλαδή περίπου €207.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube