Suzuki: Ετοιμάζει πεντάθυρο Jimny!

Suzuki: Ετοιμάζει πεντάθυρο Jimny!

Το μοντέλο θα παράγεται στην Ινδία και προορίζεται για τις ανάγκες της τοπικής αγοράς.

Σύμφωνα με το Autocar India, η Maruti Suzuki εξελίσσει πεντάθυρη έκδοση του Suzuki Jimny η οποία προορίζεται για την αγορά της Ινδίας.

Το μακρύτερο μεταξόνιο του πεντάθυρου Jimny θα θυσιάσει σε ένα βαθμό τις εξαιρετικές εκτός δρόμου ικανότητες του τρίθυρου μοντέλου, όμως θα έχει θετικό αντίκτυπο στους χώρους καθιστώντας το πιο κατάλληλο για μια οικογένεια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Suzuki Jimny: Μετατροπή σε pick-up από επίσημη αντιπροσωπεία!

Πέρα από το αυξημένο μήκος και τις δύο επιπλέον πόρτες, το Jimny θα διατηρήσει το χαρακτηριστικό σχεδιασμό της τρίθυρης έκδοσης και είναι πολύ πιθανό να μοιάζει πολύ με τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που συνοδεύουν το άρθρο μας. Το πλαίσιο θα είναι τύπου σκάλας, ενώ κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο ατμοσφαιρικός κινητήρας 1,5 λίτρων (K15B) με απόδοση 105 PS.

Suzuki Jimny

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Test drive: Suzuki Jimny

Το Jimny θα ξεκινήσει να παράγεται στο εργοστάσιο Guajarat στην Ινδία από τον ερχόμενο Ιούνιο - αρχικά ως τρίθυρο (για τις υπόλοιπες αγορές). Η παραγωγή της πεντάθυρης έκδοσης που θα κυκλοφορήσει στην τοπική αγορά θα ξεκινήσει στις αρχές του 2021.

Οι ανταγωνιστές του στην Ινδία θα είναι άλλα καθαρόαιμα εκτός δρόμου μοντέλα όπως τα Force Gurkha και Mahindra Thar, με τιμή που θα ξεκινά κάτω από τα Rs 10 lakh (περίπου 12.000 ευρώ).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Suzuki: Φωτιά στις τιμές των μεταχειρισμένων Jimny

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube