Suzuki Jimny: Μετατροπή σε pick-up από επίσημη αντιπροσωπεία!

Suzuki Jimny: Μετατροπή σε pick-up από επίσημη αντιπροσωπεία!

Το δημοφιλές 4X4 μεταμορφώνεται σε επαγγελματικό όχημα με καρότσα, από την Suzuki Νέας Ζηλανδίας.

Η Suzuki Νέας Ζηλανδίας μετατρέπει Suzuki Jimny σε pick-up τα οποία είναι διαθέσιμα κατά παραγγελία στην τοπική αγορά.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, η μετατροπή αφορά στο κόψιμο του αμαξώματος στο ύψος της μεσαίας κολόνας, και στην τοποθέτηση μεταλλικής καρότσας - κάτι που είναι εφικτό λόγω του σασί τύπου σκάλας που χρησιμοποιεί το μοντέλο. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα ταιριαστό με τον χαρακτήρα του Jimny και προσθέτει πόντους πρακτικότητας σε όσους θα ήθελαν να το χρησιμοποιήσουν ως επαγγελματικό όχημα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα driven.co.nz, η μετατροπή γίνεται στην πόλη Whanganui.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Suzuki: Φωτιά στις τιμές των μεταχειρισμένων Jimny

Suzuki Jimny

Το Jimny pick-up στη βασική του έκδοση έρχεται με σιδερένιες ζάντες και φώτα αλογόνου, ενώ στο εσωτερικό δεν έχουμε κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι ή οθόνη αφής. Παρόλα αυτά διατηρεί το αυτόματο φρενάρισμα σε περίπτωση ανάγκης. Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας πιο πλούσιων εκδόσεων του Jimny με πληρέστερο εξοπλισμό, αν και νομίζουμε ως οι περισσότεροι ιδιοκτήτες θα προτιμήσουν το βασικό μοντέλο.

Κάτω από το καπό παραμένει ο ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων με απόδοση 102 PS και 130 Nm ροπής, ο οποίος συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων στέλνοντας την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Όσο για την τιμή, στη Νέα Ζηλανδία που είναι αποκλειστικά διαθέσιμο, το Jimny pick-up ξεκινά από τα $37.990 (€20.535), είναι δηλαδή περίπου $12.000 (€6.486) ακριβότερο από τη βασική έκδοση του συμβατικού μοντέλου.

Να θυμίσουμε πως λόγω των υψηλών εκπομπών COτου Jimny, η Suzuki σταματά προσωρινά την εμπορία του στην Ευρώπη, με στόχο το αυτοκίνητο να επιστρέψει από τον Οκτώβριο, αποκλειστικά ως επαγγελματικό διθέσιο.

[Πηγή: driven.co.nz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube