Στο δρόμο η νέα BMW X1

Στο δρόμο η νέα BMW X1

Η BMW ξεκίνησε τις δοκιμές εξέλιξης της τρίτης γενιάς της X1.

Η νέα BMW X1 θα παρουσιαστεί το πρώτο εξάμηνο του 2022 και αυτή την περίοδο κυκλοφορεί με βαρύ καμουφλάζ σε δοκιμές εξέλιξης στους δρόμους της Ευρώπης.

Οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες μαρτυρούν ορισμένες σχεδιαστικές αλλαγές, όπως η μεγαλύτερη μάσκα και η πιο macho εμφάνιση. Η τελευταία μάλιστα υποστηρίζεται από τις ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις και την λιγότερο οπισθοκλινή οροφή, στοιχεία που θα την διαφοροποιήσουν ακόμα πιο πολύ από την σπορ X2.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: BMW X1 sDrive18i

Στο εσωτερικό αναμένεται να δούμε παρόμοια χαρακτηριστικά πρακτικότητας (μεγάλες θήκες και συρόμενο πίσω κάθισμα), ενώ στην κεντρική κονσόλα θα δεσπόζει το νεότερο σύστημα πολυμέσων της BMW.

Η νέα τρίτη γενιά της BMW X1 θα βασίζεται σε μια εξελιγμένη εκδοχή της διαμορφώσιμης πλατφόρμας UKL που θα μπορεί να υποστηρίξει όλα τα συστήματα κίνησης. Η γκάμα κινητήρων θα έχει επιλογές βενζίνης, πετρελαίου και plug-in hybrid, ενώ σίγουρα θα δούμε και μια ηλεκτρική έκδοση με την ονομασία iX1, στο πρότυπο της νέας iX3 που παρουσιάστηκε τον προηγούμενο μήνα. Μάλιστα δεν αποκλείεται να δούμε και το ίδιο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, με 286 PS, 400 Nm και αυτονομία κοντά 500 km.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: BMW X1 xDrive25e

[Πηγή: Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube