smart #1 BRABUS: Mε 428 ηλεκτρικούς ίππους

smart #1 BRABUS: Mε 428 ηλεκτρικούς ίππους

Η smart παρουσίασε το #1 BRABUS, την «καυτή» έκδοση του crossover της με 428 ηλεκτρικούς ίππους που το εκτοξεύουν από στάση στα 100 km/h σε μόλις 3,7".

O κατασκευαστής αποκάλυψε στο Chengdu Motor Show στην Κίνα, το νέο smart #1 BRABUS. Πρόκειται για την «πικάντικη» έκδοση του ηλεκτρικού crossover της μάρκας δια χειρός του γερμανικού βελτιωτικού οίκου. 

Το smart #1 BRABUS κινείται από δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα. Το μοτέρ στον εμπρός άξονα έχει ισχύ 156 PS και 200 Nm ροπής, ενώ το ηλεκτρομοτέρ στο πίσω μέρος αποδίδει 272 PS και 343 Nm ροπής. Έτσι, η συνδυαστική ισχύς του crossover φτάνει τους 428 PS και τα 543 Nm ροπής, εκτοξεύοντας το από στάση στα 100 km/h σε μόλις 3,7".

Smart #1 BRABUS

Τα δύο ηλεκτρικά μοτέρ αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία χωρητικότητας 66 kWh, ίδια με αυτή που χρησιμοποιείται από το smart #1. Κάτι που σημαίνει ότι η αυτονομία του αναμένεται να είναι ελαφρώς μειωμένη από τα 440 km που έχουν ανακοινωθεί για την συμβατική έκδοση του μοντέλου.

Εξωτερικά, η BRABUS πρόσθεσε στο μοντέλο επιπλέον εισαγωγές αέρα κάτω από το καπό και νέες ζάντες ασημί και μαύρου χρώματος. Όλα τα smart #1 BRABUS θα είναι βαμμένα σε γκρι απόχρωση με κόκκινη οροφή και λεπτομέρειες σε κόκκινο και μαύρο γυαλιστερό χρώμα.

Smart #1 BRABUS

Περνώντας στο εσωτερικό, συναντάμε κόκκινες ραφές, τον λογότυπο της BRABUS στο προσκέφαλο των καθισμάτων και τιμόνι με επένδυση από δέρμα Alcantara.

Τέλος, μέχρι στιγμής, το smart #1 BRABUS προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας και παραμένει άγνωστο εάν θα φτάσει στις αγορές της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube