Σχεδόν έτοιμη και η Lamborghini Huracán Evo Spyder

Σχεδόν έτοιμη και η Lamborghini Huracán Evo Spyder

Ένα ερασιτεχνικό video από τις ΗΠΑ, αποκαλύπτει πως είναι σχεδόν έτοιμη και η ανοιχτή έκδοση της ανανεωμένης μικρής Lamborghini.

Μετά την ανανέωση της κουπέ Huracán που πλέον ονομάζεται Huracán Evo, ήταν θέμα χρόνου να δούμε και την αντίστοιχη ανοιχτή έκδοση.

Δεν προκαλεί δηλαδή καμία τεράστια εντύπωση το γεγονός ότι στη Φλόριντα των ΗΠΑ, μια κάμερα συνέλαβε μια καμουφλαρισμένη Huracán Spyder με όλα τα χαρακτηριστικά της Evo, τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος.

Αν και το καμουφλάζ δεν αφήνει ακάλυπτο κανένα σημείο του αμαξώματος παρά μόνο την υφασμάτινη κουκούλα, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται σε τελική μορφή εξέλιξης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε την Lamborghini Huracán Performante

Το χαρακτηριστικό χείλος στο πάνω μέρος της ουράς υπάρχει και εδώ όπως το είδαμε στην κουπέ έκδοση, ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα περάσουν στη Spyder και όλες οι αναβαθμίσεις που είδαμε στην Coupé.

Μερικές από τις σημαντικότερες, να θυμίσουμε πως είναι η υιοθέτηση συστήματος τετραδιεύθυνσης σε συνδυασμό με ενεργό torque vectoring, αλλά και η πολύ βελτιωμένη αεροδυναμική απόδοση του πατώματος. Ο κινητήρας παραμένει ο γνωστός ατμοσφαιρικός V10 των 5.2 lt, με απίθανο ήχο και ισχύ που έχει φτάσει πλέον τους 640 PS.

Στην καμπίνα, η βασικότερη διαφορά εστιάζεται στο σύστημα infotainment που πλέον διαθέτει νέα οθόνη αφής 8,4” με τεράστιες δυνατότητες πληροφόρησης του οδηγού. Ωστόσο, για περισσότερες πληροφορίες είναι καλύτερα να περιμένουμε την επίσημη αποκάλυψη και αυτού του μοντέλου.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube