SEAT: Έρχεται το ανανεωμένο Ateca [video]

SEAT: Έρχεται το ανανεωμένο Ateca [video]

Το πρώτο teaser του SEAT Ateca που θα παρουσιαστεί στις 15 Ιουνίου.

Η SEAT δημοσίευσε το πρώτο teaser του ανανεωμένου Ateca, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί την επόμενη Δευτέρα,15 Ιουνίου.

Από το 2016 που κυκλοφόρησε το Ateca μέχρι και σήμερα, η ισπανική φίρμα έχει πουλήσει πάνω από 300.000 μονάδες του μοντέλου. Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, το ανανεωμένο C-SUV θα υποβληθεί σε αισθητικό φρεσκάρισμα μέσα-έξω. Επιπλέον, θα αποκτήσει τις τελευταίες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, ασφάλειας, άνεσης και μια εμπλουτισμένη γκάμα κινητήρων με βελτιωμένη αποδοτικότητα.

Αν κρίνουμε από τα υπόλοιπα μοντέλα του Volkswagen Group, είναι πολύ πιθανό το Ateca να υιοθετήσει τους νέους κινητήρες με τεχνολογία mild-hybrid, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και μια plug-in hybrid έκδοση του στο μέλλον.

SEAT Ateca MY2020
Φωτίσαμε τη φωτογραφία-teaser λίγο παραπάνω για να έχουμε μια σαφέστερη εικόνα του περιγράμματος, βλέποντάς το από πίσω.


Η εξωτερική σχεδίαση θα είναι πιο δυναμική, με την ανασχεδιασμένη μάσκα να ακολουθεί τα πρότυπα του νέου SEAT Leon και του μεγαλύτερου Tarraco.  Όπως αποκαλύπτει το teaser, στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι πιο περιορισμένες, με νέα γραφικά LED για τα ενεργά φλας και διαφορετική διαμόρφωση της ποδιάς με look αλουμινίου που φιλοξενεί διαχύτη και διακοσμητικές απολήξεις της εξάτμισης.

Περισσότερα θα γνωρίζουμε με την επίσημη πρεμιέρα του ανανεωμένου Ateca σε μια εβδομάδα από σήμερα.

[Πηγή: SEAT]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube