Σε δοκιμές εξέλιξης η νέα BMW 1 Series [video]

Σε δοκιμές εξέλιξης η νέα BMW 1 Series [video]

H νέα BMW 1 Series πιάστηκε να δοκιμάζεται με καμουφλαρισμένη αμφίεση στις ψυχρές συνθήκες του Αρκτικού κύκλου και να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το δεύτερο μισό του έτους.

BMW 1 Series

Η τρίτη γενιά της BMW 1 Series μπήκε στην παραγωγή το 2019 και έχοντας συμπληρώσει σχεδόν τέσσερα χρόνια χρόνια εμπορικής θητείας, ο κατασκευαστής ετοιμάζεται να της κάνει ένεση ζωής ανανεώνοντάς την.

Οι δοκιμές εξέλιξης της νέας 1 Series φαίνεται ότι έχουν ήδη ξεκινήσει καθώς το χάτσμπακ της BMW απαθανατίστηκε να δοκιμάζεται στις ψυχρές συνθήκες του Αρκτικού κύκλου.  

BMW 1 Series

Αν και οι BMW είχε φροντίσει να κρύψει τη νέα 1 Series κάτω από καμουφλάζ, ήδη μπορούμε να διακρίνουμε στο εμπρός μέρος τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, τα νέα φώτα και το φαρδύτερο kidney grille. Το φρεσκάρισμα θα συνεχιστεί και στο πίσω μέρος με φώτα νέας σχεδίασης και νέο προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό, η νέα 1 Series θα αναβαθμιστεί τεχνολογικά, αποκτώντας όπως και τα μεγαλύτερα μοντέλα της μάρκας, το BMW Curved Display που αποτελείται από μια οθόνη διαγωνίου 12,3" για τον πίνακα οργάνων και μια οθόνη 14,9" για το infotainment. 

BMW 1 Series

Κάτω από το καπό, το γερμανικό χάτσμπακ θα συνέχισε να φιλοξενεί μια ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης και ντίζελ, ενώ στην κορυφή της γκάμας θα βρίσκεται η έκδοση Μ135i που θα μετονομαστεί σε σε M140i με την ισχύ της να είναι αυξημένη σύμφωνα με ρεπορτάζ στους 315 PS.

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τη νέα BMW 1 Series θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τα αποκαλυπτήρια της που αναμένεται να πραγματοποιηθούν το δεύτερο μισό του έτους.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube