Σε χειμερινές δοκιμές το Range Rover Sport Coupé

Σε χειμερινές δοκιμές το Range Rover Sport Coupé

Το αναμενόμενο τετράπορτο κουπέ SUV της εταιρείας αυτή την περίοδο δοκιμάζεται σε συνθήκες ψύχους.

Το ότι η Range Rover ετοιμάζει το πρώτο της μοντέλο με σπορ συμπεριφορά στην άσφαλτο δεν είναι μυστικό.

Πρόκειται για το Range Rover Sport Coupé που αναμένεται το 2018 και θα μπει στο στίβο μάχης κόντρα σε μοντέλα όπως η BMW X6 και η Mercedes-Benz GLE Coupé.

Αυτή την περίοδο, το «μουλάρι» δοκιμών του μοντέλου πιάστηκε στη Σουηδία να εκτελεί δοκιμές στο βαρύ χειμώνα, πάντα φορτωμένο με καμουφλάζ που δεν αφήνει σχεδιαστικές λεπτομέρειες να φανούν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Range Rover Evoque TD4

Το μοντέλο που έχει κωδικό L560 θα διαφέρει σοβαρά στη σχεδίαση από το «κανονικό» Range Rover Sport, σε σχέση με το οποίο φαίνεται πως θα πατάει και σε διαφορετική πλατφόρμα.

Σε εκείνη δηλαδή της Jaguar F-Pace, που έχει εκ των πραγμάτων πιο σπορ δυναμική από την επίσης αλουμινένια αλλά σαφώς μεγαλύτερη του συμβατικού Sport.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Jaguar F-Pace 2.0d AWD

Αλλαγές θα υπάρχουν και στην καμπίνα, η οποία θα είναι στάνταρ τετραθέσια και με ξεκάθαρα οδηγοκεντρικό προφίλ, ενώ για τα μηχανικά μέρη δεν υπάρχει κάποια νέα πληροφορία.



Θεωρούνται πάντως βέβαιες οι υβριδικές εκδόσεις, καθώς και οι επιλογές βενζίνης και πετρελαίου. Οι 4κύλινδροι Ingenium θα είναι σίγουρα πρωταγωνιστές ενώ θα υπάρχουν και 6κύλινδροι. Αυτό που ακόμα παραμένει ασαφές, είναι το εάν θα υπάρχουν και 8κύλινδρες εκδόσεις.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube