Scoop: Νέα Mercedes-Benz GLC Coupé 2016 [video]

Scoop: Νέα Mercedes-Benz GLC Coupé 2016 [video]

Ένα ελαφρά καμουφλαρισμένο πρωτότυπο της νέας Mercedes-Benz GLC Coupé 2016 απαθανατίστηκε σε δημόσιο δρόμο κατά τη διάρκεια δοκιμών

Η νέα και ήδη παρούσα στην αγορά GLE Coupé είναι το crossover που η Mercedes-Benz τοποθετεί απέναντι στην BMW X6. Tαυτόχρονα εξελίσσει και μια downsized έκδοση, που θα λανσαριστεί τον επόμενο χρόνο υπό την ονομασία GLC Coupé (C253), και προορίζεται να τοποθετηθεί απέναντι στην BMW X4.

To εμπρός μισό του αυτοκινήτου, όπως βλέπουμε και στο video, προέρχεται καταφανώς από τη στάνταρ GLC. Οι αλλαγές εντοπίζονται στο πίσω μέρος και κυρίως με την οπισθοκλινή οροφή που δημιουργεί ένα προφίλ αλά κουπέ και μια πιο αεροδυναμική σιλουέτα.

Η γραμμή της νέας Mercedes-Benz GLC Coupé 2016 προφανώς και θα έχει αρνητική επίπτωση στην πρακτικότητα του αυτοκινήτου και ειδικά στο ύψος για το κεφάλι των επιβατών, αλλά και στη χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ. Για όποιον θα ήθελε να πάρει μια πιο σαφή εικόνα για το πώς θα μοιάζει η νέα GLC Coupé, δεν έχει παρά να ανατρέξει στο πρωτότυπο με το ίδιο όνομα που παρουσιάστηκε πριν από κάμποσους μήνες στο Auto Shanghai 2015.

Σύμφωνα με το γερμανικό Τύπο, η Mercedes-Benz θα αποκαλύψει τη νέα GLC Coupé τον προσεχή Ιούνιο και θα τη λανσάρει εμπορικά ύστερα από τρεις μήνες, πιθανά ύστερα από το Σαλόνι του Παρισιού. Οι πρώτες παραδόσεις του αυτοκινήτου θα ξεκινήσουν στο τέλος του 2016.

[Πηγή video walkoART]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube