Scoop: Νέα BMW 8 Series Cabrio χωρίς καμουφλάζ

Scoop: Νέα BMW 8 Series Cabrio χωρίς καμουφλάζ

Η BMW 8 Series Cabrio ποζάρει «ανερυθρίαστα» για τους κατασκόπους, μήνυμα ότι επίκειται η επίσημη παρουσίασή της.

Η γκάμα της 8 Series της BMW αναμένεται να μεγαλώσει γρήγορα, καθώς ύστερα από την κουπέ αναμένεται το λανσάρισμα των Gran Coupé και η Cabrio. H τελευταία μάλιστα απαθανατίστηκε, ποζάρισε για τη ακρίβεια, χωρίς καμουφλάζ, έτοιμη για την εμπορική αναμέτρησή της με τη Mercedes-Benz S-Class Cabriolet.

Με άλλα λόγια, η BMW 6 Series Cabrio έχει πλέον αντικαταστάτη. Ο Βαυαρός κατασκευαστής, παράλληλα με το επίσημο εμπορικό λανσάρισμα της 8 Series Coupé, ετοιμάζεται ήδη να αποκαλύψει τη νέα 8 Series Cabrio, όπως δείχνουν αυτές οι εικόνες των συναδέλφων μας από το Autoexpress -όπου μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες της.

Η γερμανική φίρμα θα ακολουθήσει την προσήκουσα πια διαδικασία με την γκάμα των μοντέλων υψηλής κλάσης, με ένα κουπέ, ένα μεγάλο κουπέ κι ένα καμπριολέ, και μάλιστα ελαχιστοποιώντας το μεταξύ τους χρόνο λανσαρίσματος. Προφανώς δεν υπάρχουν πολλά που πρέπει να πούμε για το σχεδιασμό του αυτοκινήτου που προέρχεται σχεδόν μέχρι κεραίας από την κουπέ 8άρα που ήδη γνωρίζουμε.

BMW 8 Series Cabrio

Η BMW 8 Series Cabrio, κάτω από το καπό, λογικό είναι να υιοθετήσει την πλήρη γκάμα των κινητήρων της κουπέ. Αλλά θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν οι Γερμανοί θα εντάξουν την έκδοση M850i των 530 PS και, κυρίως, μια πρωτοεμφανιζόμενη M8 Cabrio που θα τα έβαζε με τη Mercedes-AMG S 63 Cabriolet. Τη κύρια (και μοναδική) εκπρόσωπο σε μια κατηγορία όπου η Audi είναι απούσα, μιας και το Ingolstadt αρνείται να βγάλει κάτι σε A8 πλην από λιμουζίνα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube