Scoop: Καμουφλαρισμένη GLC Coupé λίγο πριν την παρουσίασή της στη Γενεύη [Video]

Scoop: Καμουφλαρισμένη GLC Coupé λίγο πριν την παρουσίασή της στη Γενεύη [Video]

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την ελαφρώς καμουφλαρισμένη GLC Coupé να κάνει τις τελευταίες δοκιμές λίγο πριν την επίσης πρεμίερα της

Ενώ πλησιάζει όλο και περισσότερο η στιγμή για την παγκόσμια πρεμιέρα της GLC Coupé, μάλλον στην επερχόμενη Έκθεση της Γενεύης, η Mercedes-Benz έβγαλε άλλο ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο του μοντέλου στους δρόμους για δοκιμές.

Η νέα GLC Coupé θα έχει σχεδόν αποκλειστικά έναν στόχο: την BMW X4. Εμφανισιακά δηλαδή θα έχει χαμηλωμένη γραμμή οροφής και πιο «κοντό» πίσω μέρος με φαρδεις ώμους, ενώ αλλαγές θα γίνουν και σε σχεδιαστικές λεπτομέρειεςστο εμπρός και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Κατά τα άλλα, όλα τα μηχανικά μέρη, οι κινητήρες και το εσωτερικά θα είναι ίδια με της GLC, την οποία έχουμε ήδη δοκιμάσει τόσο με τον δίλιτρο τούρμπο βενζινοκινητήρα, όσο και με τον 2.2 ντίζελ.

Υπάρχουν πληροφορίες για την επέκταση της γκάμας της GLC Coupé με μια υβριδική έκδοση plug-in αλλά και για GLC Coupé 450 AMG που θα φοράει τον ίδιο 3λιτρο V6 biturbo της C450 AMG, ο οποίος αποδίδει 367 PS και 55,8 kgm. Θα είναι ο άμεσος ανταγωνιστής -και σε αυτή την περίπτωση- της BMW X4 M40i. Ανεπιβεβαίωτες φήμες κάνουν λόγο για τον προγραμματισμό και μιας υδρογονοκίνητης έκδοσης το 2017.

[Πηγή video ERLkönig]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube