Scoop: Αυτή είναι η νέα Mercedes-Benz A-Class 2016

Scoop: Αυτή είναι η νέα Mercedes-Benz A-Class 2016

Ένα πρωτότυπο χωρίς καμουφλάζ και πολύ κοντά στο αυτοκίνητο παραγωγής της νέας Mercedes-Benz A-Class 2016 απαθανατίστηκε από την κάμερα.

Πέρα από τη νέα απόχρωση που πιθανότατα θα είναι διαθέσιμη με την παλέτα των χρωμάτων της επερχόμενης A-Class 2016, είναι πολύ δύσκολο ακόμα και για ένα εκπαιδευμένο μάτι να εντοπίσεις τις διαφορές σε σχέση με το υφιστάμενο μοντέλο.

Αν όμως «ψειρίσετε» το αυτοκίνητο, θα παρατηρήσετε τα ανασχεδιασμένα γραφικά στα εμπρός φανάρια και το νέο προφυλακτήρα. Εντύπωση προκαλούν οι υπέρ το δέον για Mercedes-Benz μοδάτες ζάντες πάνω στις οποίες πατά το αυτοκίνητο, το οποίο ενσωματώνει και ελαφρές σχεδιαστικές αλλαγές στο πίσω μέρος.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν να γίνονται δεκτές από τον Ιούλιο, με τις πρώτες παραδόσεις να τοποθετούνται τον Σεπτέμβριο. Μεταξύ των αλλαγών συγκαταλέγονται εμπρός φανάρια LED (έξτρα), φωτισμός καμπίνας LED, νέο, πρόσφατο σύστημα πολυμέσων με υποστήριξη Wi-Fi hotspot, αναθεωρημένα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού, καθώς και μια αύξηση ισχύος κατά 20 PS στο κορυφαίο μοντέλo της γκάμας, την A45 AMG.

[Πηγή mercedes-fans.de μέσω worldcarfans]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube