Διαρροή για το Jeep Wrangler 2018

Διαρροή για το Jeep Wrangler 2018

Οι λεπτομέρειες που διέρρευσαν πριν από την επίσημη παρουσίαση του εμβληματικού off-roader λέnε πως θα παραμείνει τέτοιο.

Βρισκόμαστε μόνο λίγους μήνες πριν από την επίσημη παρουσίαση του Jeep Wrangler 2018 στο Los Angeles International Auto Show 2017, αλλά το JLWranglerForums.com έχει στην κατοχή του πληροφορίες που θα χαροποιήσουν τους φανατικούς της «σιδεριάς».

Οι πληροφορίες οι ίδιες φαίνεται ότι προέρχονται από screenshots που «υποκλάπηκαν» από το σύστημα υπολογιστή κάποιου ντίλερ, πράγμα που σημαίνει ότι όλα είναι αξιόπιστα. Αλλά ο πραγματικός λόγος που κι εμάς μας συνεπαίρνει η παραπάνω διαρροή είναι αυτή η επιβεβαίωση: Γενικά ότι θα διαθέτει σύστημα full-time 4WD και ειδικά ότι θα είναι το Selec-Trac, αλλά… Αλλά θα το φορά -και αυτό έξτρα- μόνο το 4θυρο Wrangler Unlimited Sahara.

Όλα λοιπόν τα υπόλοιπα Wrangler θα διαθέτουν τετρακίνηση, αλλά με το οικείο τρόπο, με το κλασικό transfer case, ενώ στη βασική κίνησή τους θα είναι πισωκίνητα. Ήγουν, θα έχουμε αυτοκίνητο «Rescue» για το επόμενο DRIVE Trophy.

Μεταξύ των άλλων λεπτομερειών που διέρρευσαν, τα δίθυρα μοντέλα θα διατίθενται σε δύο τριμαρίσματα, Sport και Rubicon. Και μόνο το 4θυρο Wrangler θα διατίθεται σε έκδοση «Sahara». Όσον αφορά τα χρώματα, αυτά θα περιλαμβάνουν τα Granite Crystal Metallic, Acid Yellow, Firecracker Red, Billet Silver Metallic, Bright White, Black και Nacho. Όσον αφορά δε την οροφή, ο αγοραστής θα έχει να διαλέξει μέσα από μια σοβαρή γκάμα επιλογών. Για παράδειγμα, θα υπάρχει και το κλασικό μαύρο hard top των τριών τεμαχίων, αλλά και στο χρώμα του αμαξώματος. Όσο για τα soft top, πέντε διαφορετικές αποχρώσεις, τρεις του μαύρου και δύο του μπεζ, αναλαμβάνουν να καλύψουν κάθε γούστο.



Κάτω από το καπό, τρία μοτέρ αναλαμβάνουν να καλύψουν τις απαιτήσεις και μεταξύ αυτών κι ένας ντίζελ –ας όψονται οι αγορές εκτός ΗΠΑ. Έτσι έχουμε ένα δίλιτρο 4κύλινδρο σε σειρά, τον 3,6λιτρο Pentastar V6 και… τον 3λιτρο V6 ντίζελ. Όσον αφορά το κιβώτιο, η πρώτη επιλογή είναι ένα 6άρι χειροκίνητο ή δύο διαφορετικά αυτόματα 8άρια σασμάν –η αλήθεια ότι από τη διαρροή δεν μάθαμε ποιο πάει με ποιο.

Οι διαρρεύσασες φωτογραφίες αποκαλύπτουν και μια σειρά αισθητικές επιλογές, μέσα έξω, αλλά όλες μοιάζουν να τις έχουμε δει ή τέλος πάντων να είναι παρόμοιες με αυτές του απερχόμενου Wrangler. Εκείνο που γνωρίζουμε όμως από καιρό είναι ότι το αυτοκίνητο θα πατάει σε ένα παλιό, κλασικό σασί. Ένα πλαίσιο τύπου σκάλας που θα διασφαλίζει ότι το Wrangler θα μπορεί να συνεχίσει να σέρνεται στα κατσάβραχα.

Αυτά τα παραπάνω μας αρκούν και μας καθησυχάζουν. Για τα ρέστα και για όλες τις λεπτομέρειες, υπομονή έχουμε να μάθουμε πολλά μέχρι το αυτοκίνητο να αποκαλυφθεί τη 1η Δεκεμβρίου, στο LA Auto Show.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube