Scoop: «Jeep Wrangler» pick-up @ Michigan

Scoop: «Jeep Wrangler» pick-up @ Michigan

Φωτογράφοι-κατάσκοποι απαθανάτισαν για πρώτη φορά το νέο μεσαίο pick-up της FCA που βασίζεται στο Jeep Wrangler Unlimited.

Οι φωτογραφίες του νέου μεσαίου pick-up της Fiat-Chrysler μας επιτρέπουν να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι στο αισθητικό κομμάτι θα κάνει ευρεία χρήση των γραμμών του Jeep Wrangler.

Το νέο pick-up προορίζεται φυσικά για την αγορά της Β. Αμερικής και αναμένεται στις εκεί εκθέσεις από το 2019. Η παραγωγή του θα γίνεται στο εργοστάσιο όπου βρίσκεται και η γραμμή παραγωγής του υφιστάμενου Wrangler, στο Toledo του Ohio.

Το νέο pick-up που ακόμη δεν έχει όνομα, επίσημα τουλάχιστον, θα ακολουθήσει ύστερα από τον ανασχεδιασμό που θα μας φέρει στο νέο Wrangler 2018, για το οποίο η παραγωγή θα γίνεται από το παραπάνω εργοστάσιο, από τον προσεχή Νοέμβριο, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της FCA.

Αξιόπιστη πηγή αποκάλυψε εν τω μεταξύ την γκάμα των μοτέρ του ανανεωμένου Jeep Wrangler 2018, που αναμένεται να περάσει και στο νέο pick-up. Οι πληροφορίες λοιπόν μιλούν για μια γκάμα έξι κινητήρων, περιλαμβανομένων δύο εκδόσεων του 3,6λιτρου Pentastar V6. Οι άλλοι τέσσερις είναι δύο εκδόσεις του δίλιτρου 4κύλινδρου βενζίνης της FCA, αλλά και δύο εκδόσεις ντίζελ, μια στα 2,2 λίτρα και μια 3λιτρη.

Και τα δύο αυτοκίνητα αναμένεται να κάνουν χρήση ενός νέου και πιο αποδοτικού αυτόματου σασμάν οκτώ ταχυτήτων και νέας βελτιωμένης αεροδυναμικής.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube