Renault Zoé Van για τον επαγγελματία

Renault Zoé Van για τον επαγγελματία

Το ηλεκτρικό Renault Zoé είναι πλέον διαθέσιμο και σε έκδοση βαν.

Λίγους μήνες μετά από την πρεμιέρα του ανανεωμένου Zoé, η Renault παρουσίασε και την επαγγελματική του έκδοση
η οποία απευθύνεται σε όσου θα ήθελαν ένα βανάκι με συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις και ηλεκτρικό σύστημα κίνησης (μηδενικούς ρύπους).

Το Zoé Van κινείται με τη βοήθεια του ηλεκτροκινήτρα R110 με 110 PS, ο οποίος παίρνει ενέργεια από μια μπαταρία 52 kWh. Η αυτονομία φτάνει τα 390km ανάμεσα σε κάθε φόρτιση (WLTP). Χάρη στην αφαίρεση των πίσω καθισμάτων, ο χώρος αποσκευών φτάνει το 1 κυβικό μέτρο (μέγιστο μήκος 1.205 mm και μέγιστο πλάτος 1.100 mm) ενώ το ωφέλιμο φορτίο είναι 387 kg.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίσημο: Νέο Renault Zoé R135 ZE50 [video]

Renault

Στο βασικό εξοπλισμό του Zoé Van βρίσκουμε ψηφιακό πίνακα οργάνων 10", κεντρική οθόνη αφής 7" για το infotainment, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, καλυμμένα παράθυρα πίσω, αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες, full-LED φώτα και ζάντες 15". Προαιρετικά διατίθεται navigation, ασύρματη φόρτιση smartphone, αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματος κλιματισμός, lane keeping assist και ζάντες 16".

Στη Μ.Βρετανία, οι τιμές του Renault Zoé  Van ξεκινούν από £19.380 (€21.313) και φτάνουν τα £20.995 (€23.088) χωρίς φόρο μιας και μιλάμε για επαγγελματικό όχημα. Αυτό το καθιστά περίπου €10.000 φθηνότερο από το αντίστοιχο επιβατικό Zoé στη βρετανική αγορά.

[Πηγή: Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube