Range Rover: Η πέμπτη γενιά του παρουσιάζεται σε πέντε ημέρες

Range Rover: Η πέμπτη γενιά του παρουσιάζεται σε πέντε ημέρες

Ένα ολοκαίνουργιο Range Rover θα παρουσιαστεί επίσημα στις 26 Οκτωβρίου. Μην τρομάζετε! Η σιλουέτα του δεν πρόκειται να αλλάξει!

Range Rover teaser

Το πιο διάσημο top-of-the-range 4x4 πρόκειται να αλλάξει γενιά. Η Land Rover μόλις ανακοίνωσε χτες ότι η επόμενη γενιά του Range Rover θα παρουσιαστεί την προσεχή Τρίτη, 26 Οκτωβρίου. Αυτή η επικοινωνία συνοδεύεται από teaser, περιλαμβανομένης μιας σκόπιμα θολής εικόνας του προφίλ.

Υποθέτουμε, ωστόσο, ότι η εξωτερική εμφάνιση του Range θα εξελιχθεί με μικρές διαφοροποιήσεις και ερχόμενο κοντά στον εταιρικό οικογενειακό σχεδιασμό που εγκαινιάστηκε πριν από έντεκα χρόνια από το πρώτο Evoque. Εκεί που τα πράγματα θα αλλάξουν σημαντικά στο ντιζάιν αναμένεται να είναι στα φανάρια και στις λαβές των θυρών που θα κρύβονται στο αμάξωμα.

Range Rover teaser

Να θυμίσουμε ότι η υφιστάμενη γκάμα του μοντέλου λανσαρίστηκε το 2012. Οπότε, εκ των πραγμάτων, αναμένουμε πως θα υπάρξει μεγάλη εξέλιξη στο τεχνικό και τεχνολογικό υπόβαθρο του αυτοκινήτου, έστω κι αν το μοντέλο έχει εξελιχθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Έτσι, θα δοθεί έμφαση στο ήδη υπάρχον plug-in hybrid, αλλά δεν θα υπάρξει ακόμη 100% ηλεκτρικό Range Rover. Η βρετανική φίρμα έχει κλείσει ραντεβού το 2024 για το πρώτο μοντέλο αυτού του είδους.

Ραντεβού λοιπόν στις 26 Οκτωβρίου (νωρίς το βράδυ) για να δούμε και να μάθουμε τα πάντα για αυτό το πέμπτο κεφάλαιο μιας ιστορικής διαδρομής που ξεκίνησε το 1970. 

ΔEITE AKOMH Όλη την εξέλιξη του Range Rover σε μόλις 90” [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube