Το πρώτο teaser του νέου Opel Corsa

Το πρώτο teaser του νέου Opel Corsa

Η έκτη γενιά του B-Segment μοντέλου βρίσκεται προ των πυλών

Η Opel δημοσίευσε την πρώτη εικόνα της επερχόμενης έκτης γενιάς του Corsa, η οποία μας αποκαλύπτει τα φωτιστικά σώματα που θα εξοπλίζονται με προβολείς InteliLux τεχνολογίας Matrix LED.

To εντελώς νέο Opel Corsa F θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMP του PSA Group, την οποία θα μοιράζεται με το επερχόμενο Peugeot 208. Το μοντέλο θα έχει παρόμοιες εξωτερικές διαστάσεις με τη σημερινή γενιά, όμως θα διατεθεί αποκλειστικά με πεντάθυρο αμάξωμα ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς.

Από πλευράς κινητήρων, το νέο Corsa πιθανότατα θα φορά τους τρικύλινδρους Puretech, ενώ μέσα στο 2020 αναμένεται να παρουσιαστεί και μια πλήρως ηλεκτροκίνητη έκδοση με το όνομα eCorsa. Περισσότερες πληροφορίες για το δημοφιλές B-Segment μοντέλο της Opel που βρίσκεται στην αγορά από το 1982, θα έχουμε μέσα στο έτος οπότε και αναμένεται η παρουσίασή του.

Το πρώτο μοντέλο με προβολείς InteliLux ήταν το Opel Astra που παρουσιάστηκε το 2015 ενώ το 2017 ακολούθησε και το Opel Insignia. Σύμφωνα με την εταιρεία, το 20% των αγοραστών Astra επιλέγει τα φωτιστικά σώματα InteliLux όπως και το 60% των αγοραστών του Insignia.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube