Το πρώτο teaser της Mercedes-Benz G-Class [video]

Το πρώτο teaser της Mercedes-Benz G-Class [video]

Ένα πολύ σύντομο video φροντίζει να μας θυμίσει ότι η αποκάλυψη της νέας γενιάς του θρυλικού off roader δεν απέχει παρά λίγες ημέρες.

Λίγες ημέρες αφού κυκλοφόρησαν οι εικόνες από το εσωτερικό της νέας γενιάς G-Class, δημοσιεύτηκε και το πρώτο teaser video.

Βασικός πρωταγωνιστής είναι και πάλι το εσωτερικό πάντως, αφού η εταιρεία δε θέλει να δείξει τίποτα από την εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Όχι ότι αναμένεται να αλλάξουν και πολλά πάντως, αφού έτσι κι αλλιώς η G-Class είναι «Πιο δυνατή κι από το χρόνο». Αυτό σημαίνει ξεκάθαρα ότι η βασική γραμμή του αμαξώματος θα παραμείνει ως έχει, όπως εξάλλου έχει φανεί και από τα αυτοκίνητα δοκιμών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι το εσωτερικό της νέας Mercedes-Benz G-Class

Ωστόσο η τεχνολογική ουσία του αυτοκινήτου θα αλλάξει σημαντικά, αφού η εταιρεία το χαρακτηρίζει ως πιο ευρύχωρο, πολυτελές και αναβαθμισμένο από ποτέ.

Αυτό είναι μεν απόλυτα ξεκάθαρο από τις εικόνες του εσωτερικού, όμως εξίσου σαφές είναι και το ότι οι εκτός δρόμου δυνατότητες που θα παραμείνουν κορυφαίες. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος που το συγκεκριμένο μοντέλο υπάρχει ακόμα στην παραγωγή, σχεδόν 40 χρόνια από τότε που ξεκίνησε.

Η νέα γενιά της G-Class θα αποκαλυφθεί επίσημα στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ που θα υποδεχτεί τους δημοσιογράφους στις 14 Ιανουαρίου και οι πωλήσεις της αναμένεται να ξεκινήσουν λίγο αργότερα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube