Συνεχίζονται οι δοκιμές εξέλιξης της νέας Mercedes-Benz G-Class

Συνεχίζονται οι δοκιμές εξέλιξης της νέας Mercedes-Benz G-Class

Η νέα γενιά του εμβληματικού 4x4 θα είναι πιο ευρύχωρη, ποιοτικότερη και με νέους κινητήρες.

Σε διαδικασία δοκιμών εξέλιξης βρίσκεται η επόμενη γενιά του Geländewagen που θα παρουσιαστεί σε περίπου ένα χρόνο.

Όπως συνέβαινε και με τις προηγούμενες γενιές του μοντέλου, έτσι και η νέα θα διατηρήσει την γωνιώδη εμφάνιση, τον ίδιο τύπο πλαισίου και την ίδια τετρακίνηση με τα τρία διαφορικά.

Εκεί που θα διαφέρει το νέο μοντέλο είναι στα μεγαλύτερα μετατρόχια, γεγονός που υποδηλώνει ότι θα είναι πλατύτερο και άρα με καλύτερο εσωτερικό πλάτος. Οι αυξημένες εσωτερικές διαστάσεις θα συνδυάζονται και με υλικά καλύτερης ποιότητας, ενώ ο εξοπλισμός θα είναι πλουσιότερος και πιο επίκαιρος.

Αλλαγές θα υπάρξουν και στην γκάμα κινητήρων του μοντέλου, μιας και πέρα από τους V8 και V12 βενζίνης, θα δούμε και τον καινούριο 3λιτρο V6 πετρελαίου της E-Class 350 d.

Δεν αναμένεται να έχει και άλλες διαφορές η νέα γενιά της G-Class, και αυτό διότι η γοητεία του συγκεκριμένου μοντέλου βασιζόταν στο ότι από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε δεν άλλαξε ο χαρακτήρας και το παρουσιαστικό του.

Η νέα γενιά της Mercedes-Benz G-Class θα παρουσιαστεί σε περίπου ένα χρόνο και η εμπορική της διάθεση θα ξεκινήσει στις αρχές του 2018.

[Πηγή: Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube