Πρώτο teaser για το επερχόμενο VW Golf [video]

Πρώτο teaser για το επερχόμενο VW Golf [video]

To VW Golf ετοιμάζεται να δεχτεί ένα τελευταίο φρεσκάρισμα με την VW να αποκαλύπτει την πρώτη teaser εικόνα του.

2024 VW Golf Teaser

To επερχόμενο VW Golf αναμένεται να έχει ιστορικό χαρακτήρα, καθώς πρόκειται για το τελευταίο με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Δεδομένης αυτής της συνθήκης, το Wolfsburg θέλει να προσφέρει στην αγορά μία όσο το δυνατόν καλύτερη εκδοχή του δημοφιλούς χάτσμπακ, προικίζοντάς το με πιο σύγχρονη εμφάνιση και φυσικά τεχνολογίες αιχμής.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο επίσημο κανάλι των Γερμανών στο YouTube, δείχνει τα highlights της χρονιάς που φεύγει. Στο τέλος μας επιφυλάσσει μία έκπληξη, καθώς αν και στο απόλυτο έρεβος, το ανανεωμένο VW Golf κάνει την εμφάνιση του.

To ανανεωμένo VW Golf θα είναι το τελευταίο με κινητήρες εσωτερικής καύσης και θα παρουσιαστεί επίσημα στις αρχές του 2024

VW Golf

Τα LED φώτα και ο φωτιζόμενος λογότυπος της μάρκας ξεχωρίζουν, ενώ ευδιάκριτες είναι και οι ράγες οροφής, δείγμα του ότι πρόκειται για την στέισον εκδοχή του γερμανικού best-seller, με τις 35 εκατομμύρια παγκόσμιες πωλήσεις.

Ήδη, ορισμένα από τα πρωτότυπα του μελλοντικού VW Golf έχουν κάνει την εμφάνισή τους, χωρίς όμως να μαρτυρούν πολλά για τις αλλαγές στο εξωτερικό. Δεν αναμένονται ριζικές αλλαγές (ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει άλλωστε), εντούτοις  όμως θα προσφέρουν στο Golf ότι χρειάζεται για να φρεσκαριστεί εξωτερικά, παραμένοντας επίκαιρο σε μία ανταγωνιστική αγορά. 

Οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει αναφέρουν πως στο εσωτερικό θα κάνει την εμφάνισή της μία ακόμα μεγαλύτερη οθόνη, αντίστοιχη με την 15αρα του ID.7. Οι εισαγωγικές εκδόσεις θα λαμβάνουν μια μικρότερη οθόνη, κοντά στις 12” Από κει και πέρα το σύστημα infotainment θα γίνει πιο λειτουργικό αφού οι άνθρωποι της μάρκας έχουν υποσχεθεί πως θα επιδιορθώσουν τις ατέλειες του προηγούμενου συστήματος. Από τις αναβαθμίσεις δεν θα μπορούσα να απουσιάζει και το μπουκέτο των συστημάτων ασφαλείας, το οποίο αναμένεται να διανθιστεί ακόμα περισσότερο.

VW ID.7 interior

Κάτω από το καπό του Golf θα βρίσκεται ο βελτιωμένος 4κύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 1,5 TSI Evo2, συνεπικουρούμενος από ήπια υβριδική τεχνολογία. Ορισμένες μικρές τροποποιήσεις αναμένεται να δεχτεί και ο 1000αρης TSI. Προς ώρας δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί με τους ντίζελ κινητήρες.

Γνωρίζουμε όμως πως το μενού θα περιλαμβάνει και plug-in hybrid εκδόσεις, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι πιο ισχυρές, ενώ θα μπορούν να καλύψουν αμιγώς ηλεκτρικά περί τα 100 km.

To λανσάρισμα του ανανεωμένου Golf αναμένεται να λάβει χώρα στις αρχές του 2024.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube