Πρώτο teaser βίντεο για την Alfa Romeo Milano

Πρώτο teaser βίντεο για την Alfa Romeo Milano

Το πρώτο teaser βίντεο της Alfa Romeo Milano είναι γεγονός, εν αναμονή της επίσημης παρουσίασής της στις 10 Απριλίου.

Alfa Romeo Milano

Η Alfa Romeo Milano είναι ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα μοντέλα της χρονίας, ούσα η πρώτη Alfa Romeo που θα μπαίνει στην πρίζα.

Μπορεί η επίσημη παρουσίασή της να έχει δρομολογηθεί για τις 10 Απριλίου, εντούτοις όμως οι Μιλανέζοι φροντίζουν να διατηρούν ζεστό το ενδιαφέρον του κοινού. Αυτή τη φορά, δημοσίευσαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram το πρώτο επίσημο βίντεο του επερχόμενου ηλεκτρικού B-SUV.

H Alfa Romeo Milano εκτός από ηλεκτρική, θα είναι διαθέσιμη και στην ήπια υβριδική έκδοση

Alfa Romeo Milano

Όπως ήταν φυσικό, η Alfa Romeo δεν αποκαλύπτει πολλά γύρω από τη σχεδίαση του μοντέλου της. Παρά μόνο το όνομά του, που εμφανίζεται επάνω στο κόκκινο αμάξωμα. Παλαιότερες φωτογραφίες, και πάλι από την Alfa Romeo, έδειχναν μία Milano με μπόλικο προστατευτικό καμουφλάζ να βολτάρει στην πίστα του Balocco, στο πλαίσιο των δοκιμών της.

Ως προς τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, γνωρίζουμε πως η Alfa Romeo Milano θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMP, όπως ακριβώς τα ομογάλακτα Jeep Avenger, FIAT 600e και αισίως η Lancia Ypsilon. Κάτω από το καπό της εξηλεκτρισμένης Milano θα βρίσκεται ένας κινητήρας 156 ίππων που θα συνδυάζεται με μία μπαταρία ενεργειακής χωρητικότητας 51 kWh. Σύμφωνα με την εταιρεία, η αυτονομία του αυτοκινήτου θα ανέρχεται σε περίπου κατά 400 km κατά WLTP.

 

 

Πέρα όμως από την ηλεκτρική Milano, η Alfa Romeo θα λανσάρει και το ήπια υβριδικό θερμικό σύνολο με τον  1.200άρη τούρμπο κινητήρα και τα 100 άλογα. Σε πρώτη φάση, όλα τα μοντέλα που θα έρθουν στην αγορά θα είναι προσθιοκίνητα, με τους Ιταλούς να φέρνουν σε δεύτερο χρόνο και τις τετρακίνητες εκδόσεις τους.


 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube