Πρώτη γεύση από το νέο Renault Espace

Πρώτη γεύση από το νέο Renault Espace

H Renault μέσω ενός teaser μας προετοιμάζει για τον ερχομό του νέου Espace που θα έχει μήκος 4,72 m και θα μπορεί να μεταφέρει έως και επτά επιβάτες.

Renault Espace

Ο Γάλλος κατασκευαστής έδωσε στη δημοσιότητα teaser εικόνες του νέου Renault Espace, θέλοντας να μας προετοιμάσει για τα αποκαλυπτήρια της έκτης γενιάς του μοντέλου που θα πραγματοποιηθούν την Άνοιξη.

Οι πρώτες εικόνες επιβεβαιώνουν ότι το νέο Espace θα μοιράζεται σχεδιαστικά στοιχεία με το νέο Austral, κινούμενο φυσικά στη σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα της Renault.

Renault Espace

H τελευταία, επιβεβαίωσε ότι το νέο της SUV θα έχει μήκος 4,72 m, κάνοντας το 21 cm μακρύτερο από το Austral αλλά 14 cm πιο κοντό από τον προκάτοχό του. Ωστόσο, η Renault υπόσχεται ότι η καμπίνα του είναι πιο ευρύχωρη από το Espace πέμπτης γενιάς. 

Eπιπλέον, το νέο Espace θα είναι διαθέσιμο σε διάταξη με πέντε ή επτά καθίσματα. Θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-CD της συμμαχίας Renault-Nissan, όπως και το Nissan X-Trail, ενώ κάτω από το καπό του αναμένεται να φιλοξενεί τα σύνολα που συναντάμε και στο Austral που αναμένεται σύντομα και στην ελληνική αγορά.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube