Πρώτη γεύση από το εσωτερικό του MG3

Πρώτη γεύση από το εσωτερικό του MG3

Το Σαλόνι της Γενεύης πλησιάζει και η MG αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του εσωτερικού του MG3.

MG3

Στις 26 Φεβρουαρίου, το MG3 θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στο Σαλόνι της Γενεύης. Μέχρι τότε, η MG μας κρατάει ζεστούς, αποκαλύπτοντας τις πρώτες εικόνες του εσωτερικού του.

Όπως μπορούμε να δούμε από τις εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η καμπίνα του επερχόμενο μικρού υβριδικού της MG θα απαρτίζεται από δύο οθόνες, μία σε ρόλο ψηφιακού πίνακα οργάνων και μία για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Πιθανότατα, η διαγώνιος του ψηφιακού πίνακα οργάνων θα αγγίζει τις 12,3”,ενώ αυτή της κεντρικής οθόνης τις 10,25”.

Το MG3 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 26 Φεβρουαρίου στο Σαλόνι της Γενευής, με την τιμή του να αναμένεται να μην ξεπερνά τις €20.000

MG3

Αυτό που επίσης γίνεται αντιληπτό, είναι το γεγονός τα εμπρός καθίσματα καλύπτονται από δερμάτινη επένδυση, μοιάζοντας το δίχως άλλο αρκετά άνετα. Ευχάριστη νότα στην σχεδίαση της καμπίνα δίνουν επίσης οι επενδύσεις με μοτίβα διαμαντιού. Το κεντρικό τούνελ της κονσόλας φαίνεται πως είναι κατά τι υπερυψωμένο, δίνοντας μία σπορτιβ εσάνς στο εσωτερικό, η οποία πλαισιώνεται από το επίπεδο στο κάτω μέρος τιμόνι.

Κάτω από το καπό του MG3 θα βρίσκεται ένα υβριδικό κινητήριο σύνολο, συνεπικουρούμενο από έναν 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.5 lt απόδοσης 109 ίππων και 142 Nm, έναν ηλεκτροκινητήρα 95 ίππων και 200 Nm ροπής και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 2,1 kWh. Το συγκεκριμένο μοτέρ προσφέρει σύμφωνα με την κινεζική φίρμα «πολύ καλή απόδοση, χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά».

MG3

Βάσει της μέχρι στιγμής πληροφόρησης, η τιμή του MG3, του αυτοκινήτου πόλης της MG θα παραμείνει κάτω από τις €20.000. Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο θα γίνουν γνωστές κατά την επίσημη παρουσίασή του σε μερικές ημέρες.


 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube