Το προσπέκτους της Alfa Romeo 4C κάνει βόλτες στο ίντερνετ

Το προσπέκτους της Alfa Romeo 4C κάνει βόλτες στο ίντερνετ

Μία από τις μπροσούρες που έστειλε στους ντίλερ της η Alfa Romeo κυκλοφορεί ήδη στο ίντερνετ, αποκαλύπτοντας πρόσθετες πληροφορίες για την πολύ-αναμενόμενη Alfa.

Η πρώτη Alfa Romeo 4C παραγωγής που είδαμε τον Μάρτιο στην Έκθεση της Γενεύης ήταν άσπρη και, πλην της κόκκινης που είχαμε δει στις αρχικές φωτογραφίες, δεν γνωρίζαμε τίποτε για τα υπόλοιπα χρώματα της γκάμας.

To προσπέκτους που κυκλοφόρησε στο ίντερνετ μας αποκαλύπτει ότι τα διαθέσιμα χρώματα για την 4C θα είναι έξι, συνδυασμένα με ζάντες σε τέσσερα σχέδια.

Οι δαγκάνες των φρένων θα είναι επίσης διαθέσιμες σε τέσσερις χρωματισμούς, ενώ οι άλλες εξωτερικές λεπτομέρειες περιλαμβάνουν εξωτερικούς καθρέφτες σε μαύρο χρώμιο, σποϊλεράκι στο χείλος του πορτμπαγκάζ, ανθρακονημάτινα πλαίσια για τα εμπρός φώτα και «racing» εξατμίσεις.
Στην καμπίνα, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε τέσσερις τύπους καθισμάτων, περιλαμβανομένου ενός εσωτερικού ντυμένου με κόκκινο δέρμα.

H Alfa Romeo 4C χρησιμοποιεί τον οικείο μας 4κύλινδρο κινητήρα 1750, που για την περίπτωση αποδίδει 240 PS, οι οποίοι περνούν στους πίσω τροχούς μέσω ενός κιβωτίου διπλού συμπλέκτη TCT. Οι επιδόσεις που έχει ανακοινώσει η Alfa είναι 4,5” για τα 0-100 km/h και 250 km/h τελική ταχύτητα.

[Πηγή autoedizione.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube