Πρόωρη διαρροή για την ανανεωμένη BMW X5

Πρόωρη διαρροή για την ανανεωμένη BMW X5

Φωτογραφίες που διέρρευσαν αποκαλύπτουν τη νέα BMW X5, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί το Φεβρουάριο με φρεσκαρισμένη εμφάνιση, περισσότερη τεχνολογία και ανανεωμένη γκάμα κινητήρων.

BMW X5

Η ανανεωμένη εξωτερική εμφάνιση της νέας BMW X5 αποκαλύφθηκε λίγο καιρό πριν από την επίσημη παρουσίασή της, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο.

Στις φωτογραφίες που διέρρευσαν, η νέα X5 δε φαίνεται να έχει ριζικές αλλαγές σε σχέση με τον προκάτοχό της. Τουλάχιστόν όχι σε επίπεδο εξωτερικής εμφάνισης. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CocheSpias (@cochespias1)

 

Στα νέα στοιχεία διακρίνουμε στο εμπρός μέρος τα νέα φώτα του γερμανικού SUV, τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και τους νέους αεραγωγούς στις δύο άκρες του που είναι πλέον κάθετοι. Πίσω, οι αλλαγές περιορίζονται στα νέα φωτιστικά σώματα LED.

Στο εσωτερικό, όπως και οι ανανεωμένες X7 και 3 Series, η νέα X5 θα υιοθετήσει το BMW Curved Display που αποτελείται από μια οθόνη διαγωνίου 12,3" για τον πίνακα οργάνων και μια οθόνη 14,9" για το infotainment.

Kάτω από το καπό θα συνεχίσει να φιλοξενεί μια ευρεία γκάμα από plug-in και ήπια υβριδικούς κινητήρες βενζίνης και ντίζελ. 

 

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ, η ισχύς της έκδοση xDrive40i με τον 3λιτρο 6κύλινδρο τούρμπο θα αυξηθεί από τους 333 PS στους 374 PS και στην κορυφή της γκάμας θα βρίσκεται η έκδοση Μ60i με τον νέο S68 V8 των 4,4 λίτρων απόδοσης 530 PS και 750 Nm ροπής που έκανε ντεμπούτο στη νέα BMW X7.

Μαζί με την νέα BMW X5, ντεμπούτο θα κάνει και το αδελφάκι της, η νέα X6. Η παραγωγή των δύο SUV αναμένεται να ξεκινήσει τον Απρίλιο.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube