Πρόωρη αποκάλυψη για τις ανανεωμένες Alfa Romeo Giulia και Stelvio Quadrifoglio

Πρόωρη αποκάλυψη για τις ανανεωμένες Alfa Romeo Giulia και Stelvio Quadrifoglio

Οι ανανεωμένες Alfa Romeo Giulia και Stelvio Quadrifoglio αποκαλύφθηκαν πρόωρα καθώς πιάστηκαν να φωτογραφίζονται στην Ιταλία, λίγο πριν από το ντεμπούτο τους.

Alfa Romeo

Τον περασμένο Οκτώβριο o Iταλός κατασκευαστής παρουσίασε τις ανανεωμένες Alfa Romeo Giulia και Stelvio χωρίς να κάνει λόγο για φρεσκάρισμα των σπορ εκδόσεων τους με το τετράφυλλο τριφύλλι.

Η Alfa Romeo, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να αφήσει τις BMW M3 και X3 Μ να ξεφύγουν και ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά και τις ανανεωμένες Giulia και Stelvio Quadrifoglio που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Alfa Romeo

Είναι οι πρώτοι φορά που βλέπουμε τα δύο μοντέλα χωρίς καμουφλάζ. Αυτή τη φορά πιάστηκαν από το φακό να φωτογραφίζονται στην Ιταλία, αποκαλύπτοντάς μας τα νέα φώτα εμπρός που θυμίζουν εκείνα της Tonale και τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα πίσω που είδαμε στα συμβατικά αδελφάκια τους.

Παρά τις προσπάθειες της Alfa Romeo να καλύψει το τετράφυλλο τριφύλλι που δεσπόζει στο πλάι τους, η πιο επιθετική σχεδίαση στους προφυλακτήρες, οι ζάντες και τα μεγάλα φρένα με τις κίτρινες δαγκάνες επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για τις κορυφαίες εκδόσεις των δυο μοντέλων της.

 

Τα δυο σπορ μοντέλα θα υιοθετήσουν αρκετές από τις ανανεώσεις που δέχθηκαν οι συμβατικές Giulia και Stelvio και αναμένεται, μεταξύ άλλων, να αποχαιρετήσουν και τον αναλογικό πίνακα οργάνων και να τοποθετηθεί στη θέση του μια ψηφιακή οθόνη με διαγώνιο 12,3".

Τέλος, κάτω από το καπό τους θα συνεχίσει να βρίσκεται o twin-turbo 2.9 lt V6 κινητήρας. Άγνωστο προς το παρόν παραμένει εάν η ισχύ του θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα ή θα ξεπεράσει αυτή τη φορά τους 510 ίππους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube