Πρόωρη αποκάλυψη για τη νέα Alfa Romeo Giulia

Πρόωρη αποκάλυψη για τη νέα Alfa Romeo Giulia

Mια Alfa Romeo Giulia της ιταλικής αστυνομίας μας αποκαλύπτει το εμπρός μέρος του ανανεωμένου μοντέλου, λίγους μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση του.

Alfa Romeo Giulia

Πέρασε περίπου ένας μήνας από τότε που ένα πρωτότυπο εξέλιξης της ανανεωμένης Alfa Romeo Giulia απαθανατίστηκε από τους αυτοκινητιστικούς παπαράτσι να δοκιμάζεται στους δρόμους της Ιταλίας. Σήμερα, νέες φωτογραφίες κάνουν τον γύρω του διαδικτύου και δείχνουν τη νέα Giulia ντυμένη στα χρώματα της ιταλικής αστυνομίας, αποκαλύπτοντάς μας το εμπρός μέρος του ανανεωμένου μοντέλου.

Σε πρώτη ματιά, η ιταλική μπερλίνα δείχνει απαράλλαχτη όμως με λίγη προσοχή διακρίνουμε τους ανασχεδιασμένου προβολείς που μοιάζουν έντονα με εκείνους της νέας Τonale που οδηγήσαμε πρόσφατα και εκείνους της φρεσκαρισμένης Stelvio που εντοπίστηκε να δοκιμάζεται στους δρόμους της Ιταλίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alfa Romeo FanPage 🇮🇹 (@alfaromeo.ita)

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε περισσότερα για τη νέα Giulia, αλλά η ανανέωση αναμένεται να περάσει και στον τομέα της τεχνολογίας, εκσυγχρονίζοντας την με όλα τα απαραίτητα καλούδια.

Η φρεσκαρισμένη Giulia αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στο 2023 και θα διατηρήσει τους συμβατικούς κινητήρες. Ωστόσο, θυμίζουμε ότι η νέα γενιά του ιταλικού σεντάν θα είναι αμιγώς ηλεκτρική με την Alfa Romeo να έχει θέσει χρονικό ορίζοντα το 2027 για τον πλήρη μετασχηματισμό της σε ηλεκτρική μάρκα. 

Τέλος, η Alfa Romeo λέει ότι οι λάτρεις των σεντάν μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι καθώς η Giulia θα εξακολουθήσει να υπάρχει. Όπως δήλωσε πρόσφατα από το εργοστάσιο Pomigliano ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, θα υπάρξει μια επόμενη γενιά του μοντέλου, μόνο που θα κινείται μόνο με ρεύμα!

«Δεν εγκαταλείπουμε τη Giulia. Θα υπάρξει μια μελλοντική Giulia, αλλά θα είναι ένα μοντέλο αμιγώς ηλεκτρικό», είχε δηλώσει σχετικά ο Imparato.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube