Πρόωρη αποκάλυψη για το νέο Renault Clio

Πρόωρη αποκάλυψη για το νέο Renault Clio

To ανανεωμένο Renault Clio πιάστηκε να κινηματογραφείται στους δρόμους της Βαλένθια αποκαλύπτoντας μας πρόωρα, τη νέα του εμφάνιση.

Renault Clio

Μετά από τετραετή υπηρεσία στην αγορά, ο Γάλλος κατασκευαστής ετοιμάζεται να φρεσκάρει το σουπερμίνι του, το Renault Clio. 

Aυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι το νέο Clio θα υποστεί επεμβάσεις στην εξωτερική σχεδίασή του και θα αναβαθμιστεί τεχνολογικά, διατηρώντας κάτω από το καπό την πλούσια γκάμα συνόλων βενζίνης, ντίζελ, LPG αλλά και την υβριδική έκδοση E-TECH Hybrid.

Ωστόσο, πριν έρθει η ώρα για την επίσημη παρουσίαση του, το νέο Clio πιάστηκε από το φακό να κινηματογραφείται στους δρόμους της Βαλένθια, μαρτυρώντας έτσι τη νέα του εμφάνιση στο εμπρός μέρος.

Συγκεκριμένα, το νέο Clio υιοθετεί τη σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα της Renault. Στο κέντρο, δεσπόζει ο νέος λογότυπος της φίρμας ο οποίος ενώνεται με τα ανασχεδιασμένα LED φώτα με μια μπάρα από χρώμιο. Κάτω από τα τελευταία, τα βλέμματα τραβάνε τα λεπτά φώτα ημέρας που εκτείνονται μέχρι το κάτω μέρος του προφυλακτήρα.

 

Επιπλέον, οι αεραγωγοί κάτω από το έμβλημα της Renault δείχνουν να είναι μεγαλύτεροι σε σχέση με εκείνους του σημερινού μοντέλου.

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από το νέο Clio θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τα αποκαλυπτήρια του που αναμένεται να πραγματοποιηθούν την Άνοιξη, με το μοντέλο να φτάνει στις αγορές στους πρώτους καλοκαιρινούς μήνες.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube