Πρόωρη αποκάλυψη για το ηλεκτρικό Abarth 500

Πρόωρη αποκάλυψη για το ηλεκτρικό Abarth 500

Φωτογραφία που διέρρευσε μας αποκαλύπτει το αμιγώς ηλεκτρικό Abarth 500, λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο.

Abarth 500

Μια φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου αποκάλυψε πρόωρα το νέο ηλεκτρικό Abarth 500. Συγκεκριμένα, o φακός απαθανάτισε το εμπρός μέρος του ηλεκτρικού χάτσμπακ το οποίο είναι σταθμευμένο σε κάποιο εσωτερικό χώρο. Στο ίδιο φωτογραφικό καρέ φαίνεται στο βάθος και η νέα Maserati GranTurismo.

Σε αντίθεση με το πρωτότυπο εξέλιξης που εντοπίστηκε τον περασμένο Μάιο σε δοκιμές και δεν διέφερε εμφανισιακά από το συμβατικό 500e, το μοντέλο δείχνει να είναι έτοιμο να μπει στην παραγωγή έχοντας πλέον αρκετές σπορ εξωτερικές πινελιές.

​​Abarth 500

Στο εμπρός μέρος δεσπόζει η επιγραφή της Αbarth, ενώ όπως είναι φυσικό στο καπό τη θέση του λογότυπου της FIAT έχει πάρει εκείνος της Abarth. Παράλληλα, οι καθρέφτες είναι βαμμένοι σε μαύρο χρώμα, η γρίλια έχει ανασχεδιαστεί και έχει προστεθεί ένα μικρό splitter. 

Αντίστοιχες σπορτίφ πινελιές θα διαθέτει και το πίσω μέρος αλλά και το εσωτερικό του μικρού ιταλικού χάτσμπακ. Μέχρι στιγμής, άγνωστη παραμένει η ισχύς του, η οποία σίγουρα θα ξεπερνά τους 118 PS του συμβατικού 500e.

Abarth

Θυμίζουμε ότι σε δηλώσεις του πριν από λίγους μήνες ο CEO της FIAT και της Abarth, Olivier François, είχε αναφέρει ότι η κατασκευή ενός ηλεκτρικού Abarth 500 αποδείχθηκε τελικά αρκετά πιο δύσκολη από ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του περίμεναν, μιας και μαζί με το ηλεκτρικό μοτέρ και τη μπαταρία, πρέπει να αλλαχθούν τα φρένα και να επανεξεταστεί όλο το setup του αυτοκινήτου.

Το ηλεκτρικό Abarth 500, το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο με την υπογραφή της Abarth, αναμένεται να παρουσιαστεί το Νοέμβριο και να κυκλοφορήσει στις αγορές προς τα μέσα του 2023.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube