Πρώτες εικόνες του ηλεκτρικού Αbarth 500

Πρώτες εικόνες του ηλεκτρικού Αbarth 500

O κατασκοπευτικός φακός απαθανάτισε το πρωτότυπο εξέλιξης του ηλεκτρικού Abarth 500, το οποίο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το 2023.

Πριν από περίπου ένα μήνα ο CEO της FIAT και της Abarth, Olivier François, ανακοίνωσε τον ερχομό του αμιγώς ηλεκτρικού Abarth 500, του μοντέλου που θα σημάνει την έναρξη εξηλεκτρισμού της Abarth και αναμένεται να λανσαριστεί στην αγορά το 2023. 

Και απ' ότι δείχνουν οι φωτογραφίες, οι Ιταλοί πέρασαν γρήγορα από τα λόγια στις πράξεις, με το πρωτότυπο εξέλιξης του νέου μοντέλου της Abarth να βρίσκεται ήδη στους δρόμους και να δοκιμάζεται.

Το αυτοκίνητο δείχνει σε πρώτη ματιά να αποτελεί ένα συμβατικό 500e. Όμως οι τροχοί είναι διαφορετικοί και στο πίσω παράθυρο υπάρχει ένα χαρτί το οποίο γράφει «332 BEV ABARTH M 001». Το 332 αφορά τον κωδικό του πρότζεκτ και το Μ 001 σημαίνει ότι πρόκειται για το πρώτο πρωτότυπο εξέλιξης.

Abarth 500

Θυμίζουμε ότι ο ισχυρός άνδρας της FIAT ανέφερε ότι η κατασκευή ενός ηλεκτρικού Abarth 500 αποδείχθηκε τελικά αρκετά πιο δύσκολη από ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του περίμεναν, μιας και μαζί με το ηλεκτρικό μοτέρ και τη μπαταρία, πρέπει να αλλαχθούν τα φρένα και να επαναξεταστεί όλο το setup του αυτοκινήτου.

Επίσης, αναγνωρίζοντας το πόσο ισχυρή είναι η κοινότητα των οπαδών της Abarth, o ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του να την συμπεριλάβει μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην εξέλιξη του μοντέλου.

[Πηγή: Walter Vayr]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube