Πρόωρα αποκαλυπτήρια για την Toyota GR Corolla

Πρόωρα αποκαλυπτήρια για την Toyota GR Corolla

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση της, διέρρευσαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες της Τoyota GR Corolla βάζοντας έτσι τέλος στην αναμονή για το ιαπωνικό καυτό χάτσμπακ.

Κάποιος φαίνεται ότι δεν άντεξε να κάνει υπομονή λίγες ακόμα ώρες για την επίσημη παρουσίαση της νέας Toyota GR Corolla και διέρρευσε επίσημες φωτογραφίες της στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, οι εικόνες δημοσιεύτηκαν στο GR Corolla Forum και από τότε έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Όπως θα περίμενε κανείς, εξωτερικά η GR Corolla διαθέτει πιο επιθετική σχεδίαση από τη συμβατική με ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα και φουσκωμένους θόλους τροχών. Πίσω, ξεχωρίζει η αεροτομή, ο διαχύτης και οι τρεις απολήξεις εξάτμισης.

Toyota GR Corolla

Επιπλέον, πληροφορίες από τις Η.Π.Α αναφέρουν ότι όπως περιμέναμε κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο γνωστός τρικύλινδρος 1,6 lt τούρμπο από το GR Yaris αλλά με την απόδοση αυτή τη φορά να ανέρχεται περίπου στα 300 PS και στα 370 Νm ροπής. Η ισχύς θα περνάει στην άσφαλτο μέσω ενός 6τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων και του συστήματος τετρακίνησης που συναντάμε και στο χαρισματικό GR Yaris.

Ωστόσο, για αναλυτικές πληροφοrίες γύρω από το πολυαναμενόμενo καυτό χάτσμπακ, θα πρέπει να κάνουμε λίγες ώρες υπομονή μέχρι και την επίσημη παρουσίαση του από την Toyota.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube