Προ των πυλών η νέα BMW M2 CS

Προ των πυλών η νέα BMW M2 CS

H BMW έχει ήδη ξεκινήσει την εξέλιξη της νέας ελαφρύτερης και πιο σκληροπυρηνικής M2 CS, με την ισχύ της να φτάνει τους 480 PS.

Mπορεί ακόμη η BMW να μην έχει παρουσιάσει την πολυαναμενόμενη νέα M2, αλλά το αγωνιστικό παρακλάδι της φαίνεται να έχει ήδη ξεκινήσει την εξέλιξη της πιο ισχυρής και ελαφρύτερης έκδοσης της, της BMW M2 CS. 

Ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο εξέλιξης της εντοπίστηκε στις εγκαταστάσεις τις BMW στο Μόναχο, ξεχωρίζοντας από τη μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος και το πιο επιθετικό εμπρός μέρος.

Η έκδοση που εκτός απροόπτου θα ακούει στο όνομα M2 CS θα αποκαλυφθεί πλάι στη νέα BMW M2 τον Οκτώβριο. Όπως και ο προκάτοχος της, θα αποτελέσει την απόλυτη έκδοση της M2 για χρήση σε πίστα και θα τοποθετηθεί στη γκάμα του μοντέλου πάνω από την M2 Competition. 

BMW M2 CS

Κάτω από το καπό της θα βρίσκεται ο 6κύλινδρος S58 που βρίσκεται στην M3 με την ισχύ του να φτάνει τους 480 PS, μία αύξηση 30 PS σε σχέση με τον προκάτοχο της. Επιπλέον, το βάρος της θα είναι μειωμένο σε σχέση με τη συμβατική M2, ενώ θα έχει υποστεί βελτιώσεις σε διάφορους τομείς όπως η ανάρτηση και τα φρένα με σκοπό να τη κάνουν ακόμη πιο απολαυστική σε δρόμο πίστα. 

Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι την παρουσίαση της νέας M2 που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου. Θυμίζουμε ότι η νέα γενιά της M2 θα μπει στην παραγωγή την Άνοιξη του 2023 και λίγο αργότερα αναμένεται να ακολουθήσει και η M2 CS.

[Πηγή: Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube