Πώς θα ήταν ένα Subaru BRZ WRX STi;

Πώς θα ήταν ένα Subaru BRZ WRX STi;

Θα θέλατε να δείτε μια έκδοση επιδόσεων του Subaru BRZ με τα αρχικά Subaru Tecnica International;

Η δεύτερη γενιά του Subaru BRZ παρουσιάστηκε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα όμως αυτό δεν σταμάτησε τους φίλους της ιαπωνικής φίρμας από το να ονειρευτούν μια έκδοση επιδόσεων με τα διακριτικά WRX STi. Ο καλλιτέχνης X-Tomi Design μάλιστα δημοσίευσε ήδη το αντίστοιχο rendering για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα BRZ WRX STi, ανοίγοντάς μας την όρεξη.

Στην ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα βλέπουμε επιπλέον σπλίτερ στον προφυλακτήρα, νέα εισαγωγή αέρα στο καπό, προεκτάσεις στα φτερά και τα μαρσπιέ, χαμηλωμένη ανάρτηση, ζάντες σε χρυσή απόχρωση, κόκκινες δαγκάνες φρένων και μια σταθερή φτερούγα στο πίσω μέρος.

Να θυμίσουμε πως το νέο BRZ φορά ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο boxer κινητήρα 2,4 λίτρων που αποδίδει 231 PS και 250 Nm, με την Subaru να επιμένει στη μη χρήση turbo. Παρόλα αυτά το μοντέλο υιοθετεί την κλασική συνταγή για οδηγική ευχαρίστηση με χαμηλό κέντρο βάρους, ελαφρύ αμάξωμα, σπορ στήσιμο και κίνηση στους πίσω τροχούς.

Μέχρι στιγμής η Subaru δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια έκδοση STi για το BRZ. Τις φήμες φούντωσε το πρωτότυπο BRZ STI Performance Concept (2015) που βασιζόταν στο μοντέλο πρώτης γενιάς, όμως τελικά στην παραγωγή είδαμε μόνο την ειδική έκδοση BRZ tS (2018) με πιο επιθετικό στήσιμο και αεροδυναμικό πακέτο αλλά χωρίς παραπάνω δύναμη. Μένει να δούμε αν θα είμαστε πιο τυχεροί με τη δεύτερη γενιά που ξεκινά την εμπορική της πορεία το φθινόπωρο του 2021 στην αγορά των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube