Porsche Cayenne S Coupé με 440 PS

Porsche Cayenne S Coupé με 440 PS

Συμπληρώνει την γκάμα του Coupé SUV με πλούσιο εξοπλισμό και ανταγωνιστικές επιδόσεις.

Μετά από την παρουσίαση των Cayenne Coupé και Cayenne Turbo Coupé τον Μάρτιο, η Porsche παρουσιάζει την ενδιάμεση έκδοση Cayenne S Coupé η οποία ξεκινά άμεσα την εμπορική της πορεία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φήμες για Porsche Cayenne Coupé GT με τον κινητήρα της Lamborghini Urus

Η Cayenne S Coupé φορά έναν twin-turbo κινητήρα V6 2,9 λίτρων με απόδοση 440 PS και 550 Nm ροπής, ο οποίος συνεργάζεται με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Tiptronic S και τετρακίνηση με σύστημα Porsche Traction Management. Έτσι, η επιτάχυνση 0-97 km/h ολοκληρώνεται σε 4,7" με το πακέτο Sport Chrono που ανήκει στο βασικό εξοπλισμό (4,6" με το προαιρετικό πακέτο Lightweight Sport) ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 264 km/h.

Cayenne S Coupe

Η Cayenne S Coupé έρχεται με πλουσιότερο βασικό εξοπλισμό από την αντίστοιχη Cayenne S, ο οποίος περιλαμβάνει το Sport Chrono Package, ζάντες 20", σπορ καθίσματα με 8 είδη ρυθμίσεων, πανοραμική γυάλινη οροφή και τετραθέσια διάταξη (2+2). Σύμφωνα με την Porsche, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν την πιο συμβατική πενταθέσια διάταξη χωρίς επιπλέον κόστος. Λόγω της χαμηλότερης κατά 20 mm οροφής σε σύγκριση με την Cayenne, τα πίσω καθίσματα της Cayenne Coupé είναι τοποθετημένα 30 mm χαμηλότερα έτσι ώστε να μην θυσιάζεται ο χώρος για το κεφάλι των επιβατών.

Για όσους θέλουν κάτι παραπάνω, το προαιρετικό πακέτο Lightweight Sport περιλαμβάνει ελαφρύτερη οροφή από ανθρακονήματα, νέες ζάντες 22" GT Design από σφυρήλατο αλουμίνιο, μια νέα παλέτα εξωτερικών αποχρώσεων και επενδύσεις από ύφασμα Houndstooth στο εσωτερικό.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube