Πλησιάζει η ώρα της ανανέωσης για την Toyota Corolla

Πλησιάζει η ώρα της ανανέωσης για την Toyota Corolla

Φήμες θέλουν την Toyota να φρεσκάρει την Corolla λίγο πριν το τέλος του έτους.

Toyota Corolla

Το πλήρωμα του χρόνου φθάνει για την τωρινή Toyota Corolla. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιαπωνικού Τύπου, η ιαπωνική μάρκα δουλεύει ήδη στην ανανέωσή της, έχοντας προγραμματίσει το ντεμπούτο του νέου μοντέλου να γίνει στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου τον Οκτώβριο του 2022, με τις υπόλοιπες αγορές να ακολουθούν άμεσα.

Το φρεσκάρισμα θα εστιάζει κυρίως στο αισθητικό κομμάτι με ανασχεδιασμένους προβολείς εμπρός και πίσω, νέα γρίλια και περισσότερες επιλογές χρωμάτων. Βέβαια, ο κατασκευαστής θα φροντίσει να ανανεώσει και τεχνολογικά το ιαπωνικό χάτσμπακ εξοπλίζοντας το με το τελευταίο σύστημα infotainment της μάρκας και την τελευταία λέξη συστημάτων υποβοήθησης οδηγού.

Toyota Corolla

Δεδομένου του χρονοδιαγράμματος της Toyota δεν αποκλείεται η πολυαναμενόμενη σκληροπυρηνική έκδοση του Corolla με την επιγραφή GR να βασίζεται στο φρεσκαρισμένο μοντέλο και να λανσαριστεί και αυτή τότε στην αγορά.

Θυμίζουμε ότι το GR Corolla θα περιλαμβάνει όλα τα συστατικά της πετυχημένης συνταγής του GR Yaris, αλλά σε ένα πιο μεγάλο και ευρύχωρο πακέτο και όλα δείχνουν πως θα έχουμε να κάνουμε με άλλη μια σαγηνευτική δημιουργία από τον αγωνιστικό βραχίονα της Toyota.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube