Φρεσκάρισμα και νέοι κινητήρες για την Porsche Macan

Φρεσκάρισμα και νέοι κινητήρες για την Porsche Macan

Μικρές αισθητικές αλλαγές αλλά και δύο νέοι κινητήρες θα είναι οι διαφορές για το αναβαθμισμένο μικρό SUV της Porsche.

Ο φωτογραφικός φακός των κατασκόπων έχει εντοπίσει την ελαφρώς ανανεωμένη Porsche Macan να εξελίσσεται και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η γκάμα της περιλαμβάνει και δύο νέους V6 τούρμπο βενζινοκινητήρες.

Πρόκειται για τους κινητήρες που έχουν προκύψει από τη συνεργασία της Porsche με την Audi, αποτελούν μέλη μιας οικογένειας που ονομάζεται KoVoMo και γνωρίζουμε από τη γκάμα της Panamera.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε την Porsche Macan Diesel S

Ο πρώτος προέρχεται από τη βασική έκδοση της τελευταίας και είναι 3λιτρος, με ένα τούρμπο και αναμένεται να τοποθετηθεί στην Macan S, με απόδοση κοντά στους 350 ίππους.

Ο δεύτερος είναι 2,9 lt και διαθέτει δύο τούρμπο, χαμηλότερη σχέση συμπίεσης (10:1) κι έχει πιο πολύστροφο χαρακτήρα. Προορίζεται για την έκδοση Turbo της Macan και αναμένεται κοντά στους 450 ίππους, σαφώς περισσότερους από τους 400 της σημερινής Turbo δηλαδή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε την Porsche 718 Boxster

Στο αισθητικό κομμάτι, η ανανεωμένη Macan θα έχει ελάχιστες αλλαγές σχέση με το σημερινό μοντέλο, το οποίο έτσι κι αλλιώς κάθε άλλο παρά γερασμένο δείχνει. Οι αλλαγές θα έχουν να κάνουν κυρίως με τις εισαγωγές αέρα και τα φλας του εμπρός προφυλακτήρα.

Επίσης, παρότι τα φώτα δεν αναμένεται να φαίνονται διαφορετικά, το πιθανότερο είναι ότι θα έχουν νέα τεχνολογία φωτισμού για ακόμα καλύτερη απόδοση.

[Πηγή: Autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube