Φωτογραφία-teaser της νέας Jaguar F-type Coupé 2014

Φωτογραφία-teaser της νέας Jaguar F-type Coupé 2014

Η Jaguar δημοσιοποίησε την πρώτη φωτογραφία- teaser της νέας F-type Coupé 2014, λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή της, στις 19 Νοεμβρίου, στο LA Motor Show

Το πρόκριμα για τη νέα F-type Coupé αποτέλεσε το πρωτότυπο C-X16 που παρουσιάστηκε αμέσως μετά από την F-type Roadster και υιοθετεί το ίδιο σχεδιαστικό μοτίβο με γλυκιές καμπύλες και μυώδεις ώμους πίσω.

Εξάλλου, εικόνα από τη νέα F-type Coupé 2014 έχουμε πάρει και από τις φωτογραφίες των προπλασμάτων που διέρρευσαν μέσα από τα σχεδιαστήρια της Jaguar.

Η εικόνα-teaser της νέας F-type Coupé 2014 είναι ένα πλονζέ πλάνο, κάθετα από πάνω της που αποκαλύπτει ένα αυτοκίνητο με πανοραμική γυάλινη οροφή.

Οι επιλογές όσον αφορά τους κινητήρες αναμένονται να είναι οι ίδιες με αυτές της Roadster και θα περιλαμβάνουν τον 3λιτρο V6 με τους 350 PS, τον 3λιτρο V6 S με το μηχανικό συμπιεστή τους 381 PS, καθώς και έναν επίσης μηχανικά υπερσυμπιεζόμενο 5λιτρο V8 με 495 PS.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής σχεδιασμού της Jaguar Ian Callum, «Η συγκίνηση που προκλήθηκε όταν αποκαλύψαμε το πρωτότυπο C-X16 ήταν καταπληκτική, έτσι τώρα φτάσαμε στο σημείο που μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η εντυπωσιακή αποκάλυψη της F-type Coupé στο Los Angeles θα είναι μια πολύ σημαντική στιγμή».

Η νέα Jaguar F-type Coupé 2014 αναμένεται να διατεθεί προς πώληση την επόμενη άνοιξη, οπότε και θα ανακοινωθεί η τιμή της που αναμένεται λίγο χαμηλότερη από αυτή της Roadster.

[Πηγή Jaguar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube