Πέντε νέα μοντέλα για τη Fiat τα επόμενα δύο χρόνια

Πέντε νέα μοντέλα για τη Fiat τα επόμενα δύο χρόνια

Ο Ιταλός κατασκευαστής θα επεκτείνει την γκάμα των μικρών του μοντέλων, με τέσσερις νέες εκδοχές του 500 και μία του Panda.

Η Fiat ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να κατασκευάσει πέντε νέα μοντέλα της μικρής κατηγορίας μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, με στόχο να επανέλθει η φίρμα στην κερδοφορία στις περιοχές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Εκπρόσωπος της ιταλικής φίρμας επιβεβαίωσε τις δηλώσεις του Alfredo Altavilla, επικεφαλής του Fiat group στις περιοχές της ΕΜΕΑ (Europe, Middle East, Africa), στην Corriere della Serra, που ανέφερε ότι η Fiat μπορεί να κατασκευάσει 4 νέα μοντέλα της που θα ανήκουν στην οικογένεια του 500 και ένα στου Panda.

Ο Altavilla ανέφερε ακόμα: «Επανασχεδιάζουμε το DNA της Fiat με κύριο στρατηγικό στόχο την τοποθέτηση μας στην premium «πλευρά» της αγοράς. Για να το πετύχουμε αυτό, έχουμε επικεντρώσει όλο μας το ενδιαφέρον στις δύο πιο πετυχημένες εμπορικά οικογένειες των μοντέλων μας, του 500 και του Panda».

Πληροφορίες για τα πέντε νέα μοντέλα της Fiat δεν υπάρχουν πολλές, αλλά ο Altavilla ανέφερε ότι το νέο μοντέλο που θα ανήκει στην οικογένεια του Panda θα έχει έντονα τα εκτός δρόμου χαρακτηριστικά για να μπορεί να κοντράρει μοντέλα της κατηγορίας των SUV.

[Πηγή Automotive News Europe]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube