Πατέντα «αποκαλύπτει» το νέο Honda CR-V

Πατέντα «αποκαλύπτει» το νέο Honda CR-V

Η έκτη γενιά του CR-V μας αποκαλύπτεται μέσω πατέντας που κατατέθηκε από την Honda.

Προς το παρόν, γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα γύρω από τη νέα γενιά της ναυαρχίδας της Honda στην Ευρώπη. Ωστόσο, μια πατέντα η οποία κατατέθηκε από τον κατασκευαστή, έρχεται να μαρτυρήσει τη σχεδίαση του νέου Honda CR-V.

Το αυτοκίνητο που απεικονίζεται φαίνεται να μοιράζεται πολλά στοιχεία με διάφορα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα του SUV τα οποία έχουν εντοπιστεί να δοκιμάζονται κατά καιρούς. Τέτοιες πατέντες μπορεί να μη αποκαλύπτουν όλες τις λεπτομέρειες του ντιζάιν, αλλά δημοσιεύονται από τους κατασκευαστές με σκοπό να κατοχυρώσουν διάφορα χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου και όχι μόνο.

Honda CR-V

Συγκριτικά με τον προκάτοχο του, δείχνει να έχει μεγαλώσει σε διαστάσεις. Επιπλέον, οι προβολείς εμπρός είναι πιο λεπτοί ενώ ήδη ξεχωρίζει η νέα γρίλια που θα κινηθεί στην σχεδιαστική λογική εκείνης του μικρότερου HR-V. Το νέο CR-V θα διατηρήσει την στιλιστική του ταυτότητα, ενώ πιθανότατα θα συνεχίσει να διατίθεται αποκλειστικά με το υβριδικό σύστημα e:HEV. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο ιαπωνικό SUV, το Honda CR-V θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι την παρουσίαση του, η οποία υπολογίζεται στις αρχές του επόμενου έτους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube