Πακέτα R-line για τα VW Scirocco και Golf Variant

Πακέτα R-line για τα VW Scirocco και Golf Variant

Η VW παρουσίασε τα νέα πακέτα R-line για το Golf Variant αλλά και το πρόσφατα ανανεωμένο Scirocco.

Η ύπαρξη του πακέτου R-line στον έξτρα εξοπλισμό κάθε μοντέλου της VW  είναι δεδομένη τα τελευταία χρόνια. Το ανανεωμένο Scirocco και η station wagon έκδοση του Golf μόλις απέκτησαν τις δικές τους σπορ πινελιές.

Στο VW Scirocco το R-line περιλαμβάνει διαφορετικούς προφυλακτήρες, τονισμένα μαρσπιέ, πίσω αεροτομή και 18άρες ζάντες. Το πακέτο συνοδεύεται από προβολείς ομίχλης και μάσκα με το λογότυπο R και κοστίζει -στη Γερμανία- € 2.060.



Το πακέτο R-line για το εσωτερικό ντύνει τα καθίσματα με alcantara και την οροφή με μαύρη επένδυση, καλύπτει επιφάνειες του ταμπλό με Carbon Touch και γυαλιστερό μαύρο πλαστικό (piano black) και αντικαθιστά τα πετάλια με αλουνιένια. Το λογότυπο R εδώ υπάρχει στο δερμάτινο τιμόνι και στα μαρσπιέ. Το κόστος του είναι € 845, ενώ με € 2.195 επιπλέον τοποθετείται δερμάτινο σαλόνι Vienna.

Το εξωτερικό πακέτο R-line είναι παραπλήσιο και στην περίπτωση του VW Golf Variant, χαρίζοντάς του κάτι από την εμφάνιση του Golf GTI. Νέοι προφυλακτήρες με διαμόρφωση σε στιλ diffuser για τον πίσω, φουσκωμένα μαρσπιέ, αεροτομή οροφής και προβολείς ομίλχης διατίθενται με επιβάρυνση € 1.240 στις εκδόσεις Comfortline και € 1.055 στις Highline, πάντα στη γερμανική αγορά. Εδώ υπάρχει και ένα επιπλέον σπορ πακέτο που περιλαμβάνει σπορ ανάρτηση, κρεμαγιέρα μεταβλητού λόγου και φιμέ πίσω τζάμια, με κόστος € 435.



Η καμπίνα του VW Golf Variant αναβαθμίζεται με σπορ καθίσματα με επενδύσεις Race, δερμάτινο τιμόνι με λογότυπο R, μαύρη επένδυση οροφής κ.α. αντί € 955 στις εκδόσεις Comfortline και € 650 στις Highline. Με επιπλέον € 2.140 ή € 1.775, αντίστοιχα, τα καθίσματα ντύνονται και εδώ με δέρμα Vienna.



[Πηγή: Volkswagen]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube