Όλες οι πληροφορίες για την κορυφαία BMW M2 CS

Όλες οι πληροφορίες για την κορυφαία BMW M2 CS

Με αυξημένη απόδοση 450 PS και αρκετά μέρη από ανθρακονήματα.

Το φόρουμ bimmerpost.com δημοσίευσε αρκετές πληροφορίες για την επερχόμενη BMW M2 CS, την κορυφαία έκδοση του πισωκίνητου κουπέ που παρουσιάστηκε χθες σε κλειστή εκδήλωση στο Βέλγιο.

Η απόδοση του εξακύλινδρου σε σειρά twin-turbo κινητήρα 3,0 λίτρων ανεβαίνει στους 450 PS (από τους 410 PS της M2 Competition) ενώ η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου (προαιρετικά DKG). Το μοντέλο εξοπλίζεται με ενεργή ανάρτηση, σπορ φρένα με κόκκινες δαγκάνες (προαιρετικά carbon ceramic), ελαστικά Sport Cup και εξάτμιση M Performance exhaust.

BMW M2 Competition

Σχεδιαστικά, η M2 CS θα ξεχωρίζει από τα ανθρακονήματα σε καπό, σπλίτερ, οροφή, καθρέπτες, αεροτομή και διαχύτη, αλλά και από τις  ζάντες 763 M σε χρυσή ή μαύρη απόχρωση. Το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερις εξωτερικές αποχρώσεις - Alpine White, Misano Blue, Hockenheim Silver και Saphire Black. Στο εσωτερικό θα υπάρχουν σπορ καθίσματα της M4 Competition, ανθρακονημάτινη κεντρική κονσόλα ενώ θα κυριαρχούν οι επενδύσεις από Alcantara.

Η παραγωγή του μοντέλου θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2020 και θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2020 καθώς μιλάμε για περιορισμένο αριθμό 2.200 αυτοκινήτων. Η τιμή της M2 CS θα ξεκινά από τα 95.000 ευρώ στο Βέλγιο.

*Στις εικόνες βλέπετε την BMW M2 Competition

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube