Οκτώ νέα μοντέλα από την Aston Martin μέχρι το 2026

Οκτώ νέα μοντέλα από την Aston Martin μέχρι το 2026

Η Aston Martin μέχρι το 2026 σκοπεύει να λανσάρει οκτώ νέα μοντέλα συμπεριλαμβανομένου του αντικαταστάτη της DB11 και του πρώτου της ηλεκτρικού μοντέλου.

Aston Martin

Eκμεταλλευόμενη την φετινή επιτυχημένη πορεία της στην Formula 1, αλλά και την τεχνογνωσία που αποκτά μέσα από τη συμμετοχή της στους αγώνες, η Aston Martin ανακοίνωσε ότι σκοπεύει μέχρι το 2026 να λανσάρει οκτώ νέα μοντέλα.

Την αρχή θα κάνει ο αντικαταστάτης της DB11 που πιθανότατα θα ακούει στο όνομα DB12. Έπειτα, σύμφωνα με τον ισχυρό άντρα της μάρκας, Lawrence Stroll, ο οποίος μίλησε στους Financial Times, θα ακολουθήσουν νέα πολυτελή μοντέλα που θα ενσωματώνουν τεχνογνωσία από τον κόσμο της Formula 1. 

Aston Martin

Δύο από αυτά θα είναι οι διάδοχοι των Vantage και DBS μαζί με τις διάφορες εκδοχές τους καθώς και ένα μοντέλο που θα ανήκει σε μια καινούργια κατηγορία για την Aston Martin.

«Έχουμε δημιουργήσει μια νέα κατηγορία πάνω από τα GT, ένα πραγματικά υψηλό επίπεδο πολυτέλειας σε συνδυασμό με κορυφαίες επιδόσεις», ανέφερε ο Stroll.

Το 2025 θα κάνει ντεμπούτο το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Aston Martin. Για την εξέλιξη του χρειάστηκε να προσληφθούν εκατοντάδες νέα άτομα, με τον Stroll να τονίζει ότι θα προσφέρει την αυθεντική οδηγική εμπειρία μιας Aston Martin. 

Aston Martin

Όσο για την Valkyrie, η εταιρεία κατάφερε να λύσει τα προβλήματα στο λογισμικό και την κατασκευή της και ήδη τα πρώτα 100 κομμάτια έχουν παραδοθεί στους τυχερούς αγοραστές της.

Τέλος, ο Stroll δήλωσε ότι η Aston Martin δε θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στα GT μοντέλα, αλλά θα συνεχίσει να εξελίσσει κεντρομήχανα σούπερκαρ αξιοποιώντας τις γνώσεις της από την F1.

Πηγή: Autocar

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube