Οι πρώτες φωτογραφίες του καινούργιου Audi TT

Οι πρώτες φωτογραφίες του καινούργιου Audi TT

Oπως αναφέρει το AUTOCAR πρόκειται για το TTS

Mια ημέρα πριν την επίσημη αποκάλυψή του στο σαλόνι της Γενεύης διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του Audi TT τρίτης γενιάς.

Συγκεκριμένα οι φωτογραφίες που διέρρευσαν αφορούν στο TTS όπως λέει και το Autocar, στις οποίες ξεχωρίζουν η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης, οι χρωμιωμένες επιφάνειες και οι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, με το εμπρός τμήμα να παραπέμπει στην εικόνα του κορυφαίου R8. 

Το αμάξωμα παραμένει πιστό στο DNA του μοντέλου, με πινελιές ανανέωσης όπως είναι φυσικό, ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζει το νέο ταμπλό με το "κοφτό" τιμόνι. 


Να θυμίσουμε πως η μεγάλη καινοτομία του καινούργιου ΤΤ είναι ότι η οθόνη πληροφοριών απουσιάζει από την κεντρική κονσόλα, αφού αυτές προβάλλονται μαζί με τις ενδείξεις του GPS μπροστά στον οδηγό, στον πίνακα οργάνων, σε μια υψηλής ευκρίνειας οθόνη TFT 12,3 ιντσών.
Παράλληλα όλα τα οργανα (ταχύμετρο, στροφόμετρο, κτλ) είναι ψηφιακά και όταν στην οθόνη προβάλλονται οι πληροφορίες του συστήματος πλοήγησης, αυτά "μετακομίζουν" αυτόματα στο κάτω άκρο της οθόνης. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube