Οι πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου Jeep Renegade

Οι πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου Jeep Renegade

Σχεδιαστικές αλλαγές αλλά και νέοι κινητήρες για το Renegade του 2019.

Μόλις πριν λίγε μέρες η Jeep είχε δώσει στη δημοσιότητα μια φωτογραφία-teaser από το πίσω φανάρι, για να προϊδεάσει για το πώς θα είναι το ανανεωμένο Jeep Renegade.
Σήμερα δύο ακόμη φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας, αφού το αυτοκίνητο παρουσιάζεται στην έκθεση αυτοκινήτου του Τορίνο, στο Parco Valentino.

Από όσα αυτές αποκαλύπτουν βλέπουμε ότι εμπρός υπάρχουν νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED που παραπέμπουν σχεδιαστικά σε αυτά που είδαμε στο Wrangler, την ώρα που και ο προφυλακτήρας είναι ανασχεδιασμένος. Τα φώτα ομίχλης έχουν αλλάξει θέση, ενώ τα φλας στα φτερά είναι λευκού χρώματος αντί για πορτοκαλί που ήταν αυτά της προηγούμενης έκδοσης.
Βέβαια η κλασική μάσκα με τα επτά ανοίγματα, σήμα κατατεθέν την εταιρείας, παραμένει τονίζοντας το DNA της μάρκας.

re

Αλλαγές έχουμε και στο πίσω φωτιστικά, την ώρα που και το πίσω μέρος έχει μικρές αισθητικές παρεμβάσεις.
Στο εσωτερικό, φωτογραφίες του οποίου ακόμη δεν έχει αποκαλύψει η Jeep, έχει τοποθετηθεί οθόνη 8,4’’ που φιλοξενεί τις πληροφορίες από τα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Οι βασικότερες όμως αλλαγές είναι κάτω από το καπό, όπου έχουμε νέα κινητήρια σύνολα.
Στη βάση των κινητήρων συναντάμε τον ενός λίτρου τρικύλινδρο GSE κινητήρα βενζίνης με απόδοση 120 ίππων, ενώ θα υπάρχει και ένας ακόμη κινητήρας βενζίνης, χωρητικότητας 1,3 λίτρου με απόδοση 150 και 180 ίππων ανάλογα με την έκδοση.
Στη γκάμα των πετρελαιοκινητήρων θα έχουμε τον γνωστό μας 1,6 MultiJet 120 ίππων και τον δίλτρο MultiJet των 140 και 170 ίππων.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube